14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αθεράπευτα σεξομανής ο πρώην πάστορας και νυν Γερμανός Πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ, σύμφωνα με τη βιογραφία του

Ημερομηνία:

Θόρυβος έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο του Γερμανού Προέδρου Γιόαχιμ Γκάουκ με αφορμή προδημοσιευθέντα αποσπάσματα της βιογραφίας του, όπου ο πρώην Λουθηρανός πάστορας παρουσιάζεται ως σεξομανής ερωτύλος που δεν αφήνει ούτε θηλυκή γάτα, φλερτάροντας ό,τι κινείται και ανήκει στο ασθενές φύλο.

Το Μάρτιο του 2012, ο 73χρονος Γκάουκ ανέλαβε το προεδρικό αξίωμα στη χώρα της Άνγκελα Μέρκελ, ένα αξίωμα που, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στο περιβάλλον του, τον έχει εξαντλήσει φυσικά και διανοητικά. Πράγμα κατανοητό αν, στις έντονες δραστηριότητές του που συνεπάγεται το αξίωμά του, συντπολογιστεί και ο  «κάματος» που συνοδεύει το κυνήγι του ποδόγυρου, ανεξαρτήτου ηλικίας, όπως σημειώνεται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild», η σεξουαλική ζωή του Γκάουκ βρίσκεται στο επίκεντρο του βιβλίου και το παράδοξο είναι ότι ο Γερμανός πρόεδρος έχει βάλει και δικές του… πινελιές για την ολοκλήρωσή της. Ο συγγραφέας Μάριο Φρανκ επισημαίνει ότι για την κυκλοφορία της βιογραφίας υπάρχει η συγκατάθεση του Γερμανού προέδρου.

Μία από τις ερωμένες του Γκάουκ, με την οποία είχε οκταετή δεσμό (1990-1998), ήταν η εκδότρια Χέλγκα Χιρς. Σήμερα, η Χέλγκα εργάζεται στο πλευρό του Γερμανού προέδρου ως σύμβουλός του.
Μια άλλη φιλενάδα του Γκάουκ από τα παλιά υποστηρίζει ότι φλέρταρε γυναίκες κάθε ηλικίας. Και το θέμα για το οποίο μίλαγε μαζί τους επί ώρες ήταν η ψυχολογία.

Η βιογραφία του αναμένεται να κυκλοφορήσει αναμένεται να κυκλοφορήσει τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου από τον εκδοτικό οίκο «Suhrkamp Verlag».
Πηγή:  iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ