14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Αθλιότητα χωρίς τέλος: Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο έγραψε ότι η δολοφονηθείσα Ελένη “εκδιδόταν με λαθρομετανάστες”

Ημερομηνία:

Ο σάλος που έχει προκληθεί σε ολόκληρη τη χώρα από τη δολοφονία της 21χρονης, από έναν Έλληνα και έναν Αλβανό στο νησί της Ρόδου δεν έχει ακόμη κοπάσει. Υπάρχουν και άνθρωποι όμως που δεν λογαριάζουν τίποτε και συνεχίζουν να γράφουν άθλια σχόλια στο ιντερνετ.

Όπως ο Π.Ε ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι στέλεχος της ΝΔ στο νησί και κουμπάρος υψηλά ιστάμενα προσώπου στη Ρόδο. Τον Π.Ε δείχνει να μην τον ενδιαφέρει η δολοφονία, αλλά να μην χαλάσει το «όνομα του όμορφου νησιού του». Ο Π.Ε έγραψε στο facebook ένα εμετικό, ένα άθλιο σχόλιο για τη δολοφονημένη Ελένη.

«Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν, λένε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο… Που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά… Κρίμα για την κατάληξη της… Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος, και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα στο όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος.»

Ευτυχώς υπάρχουν και τα υγιή μέλη μιας κοινωνίας και ύστερα από την κατακραυγή ο Π.Ε όχι μόνο κατέβασε το σχόλιο αλλά θρασύδειλα απενεργοποίησε και τον λογαριασμό του… μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος.

Κάποιοι σχολιάζοντας δε θεωρούν τυχαία την ανάρτηση αφού πιστεύουν ότι σκοπό είχε να στρέψει τη συζήτηση μακριά από τους φονιάδες και να δημιουργήσει αμφιβολίες για την δολοφονηθείσα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...