20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ακυρώθηκε η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕΚ στα Χανιά λόγω οξείας γαστρεντερίτιδας του πρωταγωνιστή

Ημερομηνία:

Δεν πραγματοποιήθηκε η σημερινή παράσταση του έργου “Θεσμοφοριάζουσες” του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης λόγω οξείας γαστρεντερίτιδας του πρωταγωνιστή.

Το συγκεκριμένο γεγονός γνωστοποιήθηκε μόλις μία ώρα πριν την παράσταση με αποτέλεσμα θεατές να βρεθούν στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου όπου και ενημερώθηκαν ότι η σημερινή παράσταση δε θα πραγματοποιηθεί.

Σε σχετική ανακοίνωση το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης ενημερώνει ότι:

Όσοι έχουν εισιτήρια μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε από τις δύο επόμενες παραστάσεις Πέμπτη 2/8 και Παρασκευή 3/8/2018 (παρακαλούμε προσερχόμενοι στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου να περνάτε από το ταμείο ώστε να δοθεί νέα αριθμημένη θέση, το ταμείο θα ανοίξει στις 19:00), ενώ όσοι επιθυμούν να τα εξαργυρώσουν μπορούν να το πράξουν στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Airbnb: Δεν κάνει πίσω το ΥΠΕΘΟ για το τέλος επιτηδεύματος

Προβληματίστηκαν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Το συζήτησαν σε...

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...