17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Αλέξανδρος Κ. Παπαδερός: Η προσευχή του Κώστα Μητσοτάκη

Ημερομηνία:

Ο Αλέξανδρος Κ. Παπαδερός, τέως διευθυντής της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης με μήνυμά του αναφέρεται στον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:

Κηδεία του Λευτέρη Μητσοτάκη. Φεύγοντας από το Νεκροταφείο, εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στον αδελφό του Κωνσταντίνο. Μου λέει:  Έλα στο σπίτι του Λευτέρη για ένα καφέ.  Πήγα, νομίζοντας πως θα ήταν και πολλοί άλλοι. Κανείς!  Ήρθε εκείνος. Η κυρία Ζωή μας πρόσφερε τον καφέ και αποσύρθηκε. Μείναμε περισσότερο από δυο ώρες μόνοι. Για να αποσπάσω την προσοχή του ζήτησα να του βγάλω μερικές φωτογραφίες. Έβγαλα πάμπολλες. Κάποια στιγμή μου λέει: Εγώ, Αλέκο, για ένα πράγμα παρακαλώ το Θεό στην προσευχή μου: Κάμε ό,τι θέλεις τα μέλη του σώματός μου. Μην πειραχτεί, παρακαλώ Σε, το μυαλό μου!

Είθε να τον προσλάβει ο Κύριος στο φως του ελέους Αυτού!

Αλέξ. Κ. Παπαδερός

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ