21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αληθινό τελικά το βίντεο με το «υψωμένο δάχτυλο» του Βαρουφάκη

Ημερομηνία:

Νέα τροπή στο πολυπαιγμένο σίριαλ με το βίντεο που απεικονίζει τον Γιάνη Βαρουφάκη να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο, μιλώντας για τη Γερμανία, δίνει με σημερινή του παρέμβαση ο διευθυντής του δεύτερου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης, ZDF.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σατιρική εκπομπή Neo Magazin, που προβάλλεται στο ZDF, υποστήριξε μέσω τρέιλερ ότι «πείραξε» το βίντεο και πως ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δεν είχε κάνει τη συγκεκριμένη χειρονομία.

Σήμερα ο διευθυντής του ZDF δήλωσε ότι η προβολή βίντεο με αλλοίωση στο βίντεο Βαρουφάκη ήταν μια φάρσα της εκπομπής, που στόχο είχε να δείξει πόσο ασήμαντο είναι να ασχολούνται σοβαρές εκπομπές με κάτι τέτοιο και να το φέρνουν στο προσκήνιο δύο χρόνια μετά.

Δηλαδή, ότι το πλαστό βίντεο ήταν αυτό το οποίο ανέφερε ως… πλαστό το βίντεο με τη χειρονομία του κ. Βαρουφάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος ο ΥΠΟΙΚ απάντησε σήμερα μετά την “αποκάλυψη” των φαρσέρ, αναφέροντας πως δεν έχει ακόμη λάβει συγνώμη που κάποιος χρησιμοποίησε ένα πειραγμένο βίντεο για να σιωπήσει την ελληνική φωνή. Τελικώς, η αποκάλυψη αποδείκτηκε ψεύτικη και αναμένεται αν θα υπάρξει νέα αντίδραση εκ μέρους του Υπουργού.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...