19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Ανάξιο ακόμη και διάψευσης”: Απειλεί με μηνύσεις ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας “Έθνος της Κυριακής” που τον εμπλέκει στην υπόθεση Γιακουμάκη

Ημερομηνία:

Σε δήλωση προχώρησε ο πρώην βουλευτής Χανίων και υπουργός της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Εθνος της Κυριακής” σύμφωνα με το οποίο το Συμβούλιο Εφετών Ιωαννίνων τον παραπέμπει σε δίκη θεωρώντας τον ηθικό αυτουργό για την παραμονή των τριών σπουδαστών στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής, ενώ έπρεπε να είχαν αποβληθεί από το ξεκίνημα της φοίτησής τους, δεδομένου ότι δεν κάλυπταν τις προϋποθέσεις να μένουν εκεί.

Στην απάντησή του ο κ. Μαρκογιαννάκης μιλά για “ρυπαρογράφημα” της εφημερίδας, λέει ότι δεν ευσταθούν αυτά που γράφονται και ενημερώνει ότι θα οδηγήσει στα δικαστήρια τόσο τον συντάκτη όσο και όσους έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν την είδηση χωρίς να επικοινωνήσουν μαζί του.

Διαβάστε τη δήλωσή του:

Σχετικά με το εναντίον μου ρυπαρογράφημα της εφημερίδας «ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ανάξιο ακόμη και διάψευσης. Παραπέμπω σε αυτά που είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη σήμερα στον δημοσιογράφο Παπαδάκη, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Με τον συντάκτη του όμως θα τα πούμε σύντομα στις αίθουσες των δικαστηρίων των Χανίων. Την ίδια τύχη θα έχουν και όσοι άκριτα και χαιρέκακα το αναδημοσίευσαν, χωρίς να δείξουν ίχνος δεοντολογίας επικοινωνώντας προηγουμένως μαζί μου.

Σε κάθε περίπτωση γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Επιτέλους σ’ αυτόν τον τόπο πρέπει να σταματήσει η ανθρωποφαγία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...