22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ανήμερα του Πάσχα, νεκρή 72χρονη από πυρκαγιά σε σπίτι στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Νεκρή βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στο κέντρο του Ηρακλείου, στην οδό Μπιζανίου, μία 72χρονη πιθανότατα από αναθυμιάσεις λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι της περιοχής οι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική υπηρεσία βλέποντας τους καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ