16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της EasyJet με προορισμό την Κρήτη – Ο πιλότος έχασε τις αισθήσεις του

Ημερομηνία:

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Βενετία από τον συγκυβερνήτη, που ευτυχώς την ώρα του μπλακ-άουτ του συναδέλφου του βρισκόταν στο πιλοτήριο

Ένα αεροσκάφος της easyJet που εκτελούσε το δρομολόγιο Γκάτγουικ-Κρήτη πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο της Βενετίας, καθώς ο πιλότος έχασε τις αισθήσεις του στα μισά της πτήσης και ενώ είχε τον έλεγχο του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Βενετία από τον συγκυβερνήτη, που ευτυχώς την ώρα του μπλακ-άουτ του συναδέλφου του βρισκόταν στο πιλοτήριο και μπόρεσε να δράσει αστραπιαία.

Κατά την άφιξη του αεροπλάνου στη Βενετία, ένα ασθενοφόρο περίμενε στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τον ζαλισμένο πιλότο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις.

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν 164 επιβάτες είχε αναχωρήσει από το Λονδίνο στις 7.25 το πρωί όμως η easyJet περίμενε μέχρι το μεσημέρι για να ανακοινώσει την αναγκαστική προσγείωση της πτήσης. Στη συνέχεια, η εταιρεία διέθεσε ένα άλλο αεροσκάφος της για να μεταφέρει τους επιβάτες στο Ηράκλειο, όπου έφτασαν αργά το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μόλις πριν από λίγες μέρες, ο πιλότος ενός επιβατικού αεροσκάφους το οποίο εκτελούσε πτήση από το Φοίνιξ στη Βοστόνη πέθανε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Και σε αυτήν την περίπτωση πάντως ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους το προσγείωσε ομαλά, χωρίς να κινδυνέψουν οι 147 επιβάτες.

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...