13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αναδιάρθρωση Δικτύου Καταστημάτων στην Τράπεζα Χανίων

Ημερομηνία:

Αναδιάρθρωση καταστημάτων στην Τράπεζα Χανίων, στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου της στην Αττική. Όπως πληροφορούμαστε αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων Αλικιανού, Πλατανιά και Τυμπακίου με το προσωπικό να μετακινείται σε άλλα καταστήματα του δικτύου ενώ προωθείται τάχιστα η λειτουργία τριών νέων καταστημάτων στην Αθήνα, πιθανότατα έως το τέλος Μάϊου.

Ο προγραμματισμός της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, όπως μας τόνισε ανώτερο στέλεχός της, έχει απώτερο στόχο την ισχυροποίηση της τράπεζας προς όφελος της τοπικής αγοράς των πελατών και μεριδιούχων.

Χαρακτηριστικά, σε χθεσινή ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρεται:

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του δικτύου καταστημάτων, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, ανακοινώνει τη διακοπή των εργασιών των καταστημάτων Αλικιανού, Πλατάνου και Τυμπακίου από την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, προκειμένου να προβεί στην επέκταση του δικτύου της στην Αττική μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός.

Οι πελάτες των καταστημάτων θα μπορούν να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται αδιάλειπτα από τα πλησιέστερα καταστήματα ή από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα της Τράπεζας επιθυμούν.

Η ανωτέρω ενέργεια στοχεύει στη μέγιστη αξιοποίηση και βελτίωση της αποτελεσματικότητας του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας με το άνοιγμα τριών νέων σε περιοχές με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

Το προσωπικό των καταστημάτων Αλικιανού, Πλατάνου και Τυμπακίου θα απορροφηθεί από τα υπόλοιπα καταστήματα του δικτύου της Τράπεζας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ