16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Αναζητούν αστυνομικό στα Χανιά που έκανε αναλήψεις από λογαριασμό νεκρού

Ημερομηνία:

Εντυπωσιακή υπόθεση αποκαλύφθηκε την Παρασκευή στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρχιφύλακας που υπηρετεί στα Χανιά, επί μήνες έκανε αναλήψεις από λογαριασμό ανθρώπου ο οποίος είχε πεθάνει!

Όλα ξεκίνησαν από μια επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι όπου ζούσε 75χρονος Βρετανός, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Κρήτη αλλά βρέθηκε νεκρός εντός της οικίας του. Κατά τη διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί, ο αρχιφύλακας φέρεται να βρήκε το τραπεζικό βιβλιάριο του θανόντος, μαζί με την ταυτότητά του. Και στον τραπεζικό λογαριασμό  υπήρχαν περίπου 250.000 ευρώ…

Έπειτα από αυτό, ο αρχιφύλακας φέρεται να κράτησε την ταυτότητα και το βιβλιάριο, τα έδωσε σε γνωστό του, ο οποίος κάθε μήνα έκανε ανάληψη 1500 ευρώ από τον λογαριασμό. Πρόλαβαν μάλιστα να “σηκώσουν” περίπου 12.500 ευρώ συνολικά, προτού κινήσουν τις υποψίες της διευθύντριας στο υποκατάστημα, η οποία ειδοποίησε το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ωστόσο, ο αστυνομικός πρόλαβε να εξαφανιστεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι έρευνες για να βρεθεί ο αρχιφύλακας συνεχίζονται, αλλά χωρίς αποτέλεσμα προς το παρόν.

alphatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

34o Grand Prix Μάχης της Κρήτης – Στέλιος Καραμπινάκης 2024

Ο Σκοπευτικός Σύλλογός “O Βάρδας” διοργανώνει στο Εθνικό Σκοπευτήριο...

Σπιτικές προτάσεις: Τσουρέκια

Τέσσερα κιλά αλεύρι, δέκα αβγά (τα δύο απ’ αυτά...

Μουσική παράσταση με αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία στην αυλή της Κατάληψης Rosa Nera

Σε μια μουσική παράσταση με της συλλογικότητας, αύριο Σάββατο...