16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Αναζητούν τον φαρσέρ που ταλαιπώρησε 100άδες ανθρώπους στα Χανιά – Έγραψε τη λέξη “bomb” με σαπούνι στον καθρέπτη του αεροσκάφους

Ημερομηνία:

Τον ασυνείδητο φαρσέρ που προκάλεσε την πολύωρη ταλαιπωρία 100άδων ανθρώπων αναζητούν οι αρχές στα Χανιά.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που αποφάσισε να γράψει – με σαπούνι- τη λέξη “bomb” σε καθρέφτη τουαλέτας του αεροσκάφους της εταιρείας «Condor», που εκτελούσε δρομολόγιο από την Χουργκάρντα της Αιγύπτου προς το Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός, το αεροσκάφος να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων και να αρχίσει η…”οδύσσεια” επιβατών και πληρώματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 9.00 το βράδυ που προσγειώθηκε το αεροσκάφος στα Χανιά, ο τελευταίος επιβαίνων αναχώρησε από το αεροδρόμιο για κάποιο κατάλυμα στις 5.00 το πρωί!

Και αυτό, καθώς – σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης υποστράτηγου Κώστα Λαγουδάκη – δεν ήταν μόνο οι απαραίτητοι έλεγχοι που έπρεπε να γίνουν για να εξακριβωθεί ότι δεν υπήρχε βόμβα πουθενά, αλλά και το γεγονός ότι στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου με τα Χανιά να “βουλιάζουν” από επισκέπτες, έπρεπε να βρεθούν δωμάτια για περίπου 300 άτομα !

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αναχώρηση του αεροσκάφους για τον τελικό προορισμό του αναμένεται να γίνει αργά σήμερα το απόγευμα!

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ