18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ανακοίνωση πρωτοβουλίας Χανίων για την κεντροαριστερά

Ημερομηνία:

Έγινε η Οργανωτική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας Χανίων για την Κεντροαριστερά, χθες το βράδυ στην μεγάλη αίθουσα στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Αποφασίστηκε από την Συνέλευση των φίλων της πρωτοβουλίας: η εκλογή της προσωρινής 15-μελούς συντονιστικής  γραμματείας της  και η συνέλευση να στείλει ένα κάλεσμα πανελλαδικά προς: την συντονιστηκή γραμματεία των «58», τις ομάδες και πρωτοβουλίες,  σε όλους τους φίλους και τις φίλες που έχουν το ίδιο όραμα με μας.

Υπήρξε ομόφωνο κάλεσμα για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη ιδρυτική συνέλευση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης το ταχύτερο δυνατό.   Με γνώμονα  τα συμφέροντα της κοινωνίας στοχεύουμε στην στρατηγική  ενότητας όλων των δυνάμεων  του χώρου ,  αφήνοντας στην άκρη τακτικά ζητήματα διαφορών με ανοικτή πάντα την πόρτα  πολιτικά και οργανωτικά  στην ΔΗΜΑΡ.

Η   Χανιώτικη πρωτοβουλία σ’ αυτήν την  πορεία έχει πρωτοστατήσει και φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και πήρε το λόγο και η γραμματέας της ΝΕ Χανίων του Πασοκ.

Τα μέλη της συντονιστικής γραμματείας είναι: Αποστολάκης Ιωάννης Παιδίατρος, Αρτεμάκης Μιχάλης Οικονομολόγος, Γκαζής Μανώλης Πολιτικός Μηχανικός, Γρυσπολάκης Ιωακείμ Πρώην Πρύτανης Πολυτεχνείου Κρήτης, Ευλογημένος Γιάννης Πολιτικός Μηχανικός, Ζουμαδάκης Μιχάλης Βιοχημικός υπ. ΔΕΥΑΧ, Καντηλιεράκης Δημήτρης Οικονομολόγος, Λαδάκης Μανώλης υπ. ΕΛΤΑ, Λεμονής Δημήτρης Οικονομολόγος υπ. ΔΕΥΑΧ, Πετσετάκης Παντελής Οικονομολόγος, Ροδουσάκη Μαρία Επιχειρηματίας, Σημαντιράκης Παναγιώτης Οικονομολόγος, Τσαφαράκης Μανούσος Φυσικός, Τσιτσιρίδη Ελπίδα Οικονομολόγος, Φωτάκης Γιάννης Δασολόγος.

Η Πρωτοβουλία Χανίων για την Κεντροαριστερά

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...