17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ανακοίνωση Ταξικής Ενότητας Ξενοδοχοϋπαλλήλων ν. Χανίων

Ημερομηνία:

Την Δευτέρα 14/10 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του σωματείου  ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων όπου ήταν μαζική, με θέμα τον απολογισμό του απερχόμενου  ΔΣ και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τις αρχαιρεσίες του σωματείου που ορίστηκαν την Πέμπτη και Παρασκευή 24-25/10.Σε μια περίοδο όπου οι μεγαλοξενοδόχοι θησαύρισαν και αυτήν την τουριστική σεζόν με 11 δις στα ταμεία τους. Την ίδια στιγμή που ουσιαστικά καταργείται το χιλιοδουλεμένο επίδομα ανεργίας και τα προβλήματα των εργαζόμενων του κλάδου είναι εκρηκτικά, η γενική μας  συνέλευση ήταν κατώτερη των περιστάσεων.
Πρώτη και κύρια ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί έχει η πλειοψηφία του απερχόμενου ΔΣ του σωματείου .Η γενική συνέλευση,η  δεν αποφάσισε για τίποτα. Δεν συζητήθηκαν οι προτάσεις και τα ψηφίσματα που κατατέθηκαν ενώ διαλύθηκε πρίν αυτή αποφασίσει αν θα δεχτούμε ως ισότιμα μέλη του σωματείου μας, τους συναδέλφους που είχαν καταθέσει αιτήσεις εγγραφής .Σε μια περίοδο που είναι πιο επιτακτικό από ποτέ να μαζικοποιηθούν τα σωματεία, να μπεί καινούριος κόσμος στην μάχη, η πλειοψηφία της διοίκησης με την στάση της απομακρύνει τους συναδέλφους από το σωματείο.
Δεν πρέπει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος!!! Η ίδια η ζωή των εργαζομένων επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η ζωή μας θα χειροτερεύει όσο δεν παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Υπάρχει ανάγκη για ένα μαζικό σωματείο και για μέλη της διοίκησης με αγωνιστικές προθέσεις. Αγωνιστές που θα βγαίνουν μπροστά στην οργάνωση των εργαζομένων στο χώρο δουλειάς. Το ψηφοδέλτιο της Ταξικής Ενότητας στηρίζεται από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και συναδέλφους αγωνιστές που η εκλογή τους θα δώσει ώθηση στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Καλούμε κάθε εργαζόμενο να συμμετάσχει στις αρχαιρεσίες του σωματείου στις 24 και 25 Οκτώβρη και να στηρίξει με την ψήφο του ή την συμμετοχή του το ψηφοδέλτιο της Ταξικής Ενότητας για να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο ΔΣ του σωματείου μας. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν από τις 14:00 μέχρι τις 19:00 στο εργατικό κέντρο.

ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
 Στηρίζεται από το ΠΑΜΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...