20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ανακοίνωση της Νομαρχ. Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. Χανίων για τις απαράδεκτες εικόνες ντροπής της 4-6-2015 εις το Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Ημερομηνία:

Επειδή η Επιτροπή Χανίων «Πρωτοβουλία για την Παιδεία 2015», κάλεσε τους φορείς και τους βουλευτές των Χανίων, να πάρουν θέση σχετικών με τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης 4-6-2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, από μία «φράξια» – ομάδα ακροαριστερής – πλην όμως δραστήριας μειοψηφίας, γεγονότα καταδικαστέα, τα οποία μας παραπέμπουν και μας επιστρέφουν στην «βαρβαρότητα» και την εποχή των Σπηλαίων, και επειδή ακόμη (τους) επροτάθη να συμμετάσχουν στη συζήτηση, αυτοί όμως προτίμησαν να ασχημονίσουν για πολλοστή φορά προς τους παρευρισκομένους, πολλοί εκ των οποίων ήσαν και ηλικιωμένοι, επιδεικνύοντας από μόνοι τους εμπράκτως, τι σημαίνει «κόκκινος φασισμός».

Εμείς λοιπόν που πολλάκις έχουμε κατηγορηθεί αδίκως στο παρελθόν από αυτούς και τον «καθοδηγητή τους εκπαιδευτικό», και Νομαρχιακό Σύμβουλο; κ. Σεραφείμ Ρίζο (δήθεν) σαν «φασίστες», κατά την λαϊκή παροιμία «το δικό μου όνομα, πάρτο εσύ γειτόνισσα», αποφασίζουμε σαν Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΛΑ.Ο.Σ. να «σπάζομε» ενίοτε, την αξιοπρεπή και καρτερική στάση και συμπεριφορά μας, όταν το θράσος προσπαθεί να νομιμοποιηθεί και να γίνει θεσμός!

Ταυτόχρονα όμως έστω και ετεροχρονισμένα, καταδικάζομε και την πρώην υπουργό της Παιδείας (επί «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ – Κ. Σημίτη) κα. Άννα Διαμαντοπούλου, για την (ανεπιτυχή έστω) προσπάθειά της να επιβάλλει σαν δεύτερη επίσημη (στην Παιδεία και «διά βίου μάθησης»), γλώσσα, την Αγγλική !!!

Για την Νομαρχιακή Επιτροπή
Χανίων του ΛΑ.Ο.Σ.

Ο πρόεδρος: Γιώργος Μ. Δρακωνάκης
Ο γραμματέας: Γεώργιος Αλιβρούβος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...