22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Αναστολή κινητοποιήσεων των διοικητικών δικαστών

Ημερομηνία:

Την απόφαση να αναστείλουν προσωρινά τις κινητοποιήσεις τους έλαβαν οι διοικητικοί δικαστές. Συγκεκριμένα, η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών αποφάσισε την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων, μέχρι το νέο προεδρείο, το οποίο θα προκύψει από τις εκλογές της 10ης Φεβρουαρίου, να καθορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου.

Για την προηγούμενη ημέρα, 9 Φεβρουαρίου, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών έχει συγκαλέσει τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της. Στο μεταξύ, εκπροσώπους όλων των δικαστικών ενώσεων αναμένεται να δεχθεί ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, στο Μέγαρο Μαξίμου, την ερχόμενη Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου. Στη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατόπιν αιτήματος των δικαστικών ενώσεων, θα συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τον χώρο της Δικαιοσύνης, ανάμεσά τους και το οικονομικό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ