16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ανατροπή στη δολοφονία του 22χρονου στη Ζάκυνθο: Δεν τον σκότωσαν για μια σέλφι, αλλά επειδή άφησε ένα ποτήρι σε λάθος τραπέζι

Ημερομηνία:

Ο Astrid Von Ehren-McCray, οικογενειακός φίλος του 22χρονου δολοφονηθέντα Bakari Henderson, βρισκόταν μαζί του στις διακοπές στη Ζάκυνθο και ήταν μπροστά στο σκηνικό που οδήγησε στη βάναυση δολοφονία του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο αμερικάνικο CBS, η εκδοχή του θέλει τον Bakari να δέχεται επίθεση επειδή έβγαλε μια σέλφι με τη σερβιτόρα είναι απολύτως αναληθής.

«Όλα άρχισαν όταν ο Bakari και ένας άλλος από την παρέα μας άφησαν τα ποτήρια τους στο λάθος τραπέζι. Οι άνδρες που καθόταν εκεί σηκώθηκαν αμέσως, έσπασαν τα μπουκάλια μπύρας που κράταγαν στο τραπέζι και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Bakari».

Οκτώ άνδρες έχουν ήδη συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή, μεταξύ των οποίων ο μπάρμαν και ο πορτιέρης του καταστήματος. Ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων δήλωσε πως «δεν υπήρχε πρόθεση να σκοτώσουν το θύμα» αλλά η ιατροδικαστική έκθεση αποκάλυψε πως ο 22χρονος πέθανε σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, δεχόμενος αμέτρητα και σφοδρά χτυπήματα στο κεφάλι.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...