Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης με την είδηση του αναπάντεχου θανάτου της 4χρονης Μελίνας που εισήχθη χτες στο Βενιζέλειο για μια επέμβαση ρουτίνας και λίγες ώρες αργότερα … “έσβησε”.

Η κηδεία του 4χρονου κοριτσιού θα τελεστεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στη Νεάπολη.

Βυθισμένοι στο πένθος οι γονείς του άτυχου κοριτσιού έχουν ήδη κινήσει της διαδικασίες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του θανάτου του και εαν και εφόσον υπάρχουν ευθύνες προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογουν.  Μάλιστα υπέβαλλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο α΄αστυνομικό τμήμα  ενώ όρισαν και ειδικο πραγματογνώμονα για την υπόθεση.

Στο μεταξυ αργά το μεσημέρι ξεκίνησε η  νεκροψία- νεκροτομή που αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις για την υπόθεση, καθώς αν προκύψει κάποιο εύρημα τότε οι ιατροδικαστές θα μπορέσουν να βγάλουν ένα πρώτο συμπέρασμα για τις συνθήκες θανάτου του 4χρονου κοριτσιού.

Σε διαφορετική περίπτωση προκειμένου να βγει ασφαλές συμπέρασμα θα πρέπει περιμένουν τα αποτελεσματα των ιστολογικών εξετάσεων τα οποια ωστόσο καθυστερούν ..

«Το παιδί μου μπήκε στο νοσοκομείο για μια εγχείρηση ρουτίνας και μου το έδωσαν νεκρό. Δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, ούτε γνωρίζαμε αν είχε αλλεργία σε κάτι. Θέλω να μάθω την αλήθεια για το παιδί μου. Θέλουμε να μάθουμε γιατί χάσαμε το παιδί μας» , λέει ο πατέρας της 4χρονης.

«Υπάρχει μια επιπλοκή,  θα την μεταφέρουμε στο ΠΑΓΝΗ»  είπαν στους γονείς οι γιατροί , σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας.

cretalive.gr