18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

ΑΝΕΚ: Μικρή η επίπτωση στην οικονομική κατάσταση του Ομίλου από την συντηρητική κατάσχεση του Olympic Champion

Ημερομηνία:

Με αρκετή αργοπορία και κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η ΑΝΕΚ, γνωστοποίησε ότι στις 5-3-2015 της κοινοποιήθηκε η συντηρητική κατάσχεση του ΕΓ/ΟΓ πλοίου της «OLYMPIC CHAMPION» από τη «Hellenic Seaways ΑΝΕ».

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ΑΝΕΚ, σε απάντηση της από 9-3-2015 (Αρ. Πρωτ. 824) επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο πλαίσιο των υποχρεώσεων που απορρέουν από το άρθρο 2 της απόφασης 5/204/2000 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως ισχύει, αναφερόμενη σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» στις 7-3-2015, γνωστοποιεί ότι στις 5-3-2015 της κοινοποιήθηκε η συντηρητική κατάσχεση του ΕΓ/ΟΓ πλοίου της «OLYMPIC CHAMPION» από τη «Hellenic Seaways ΑΝΕ», ως ασφαλιστικό μέτρο που πηγάζει από υπόλοιπο εκ ναυλώσεων πλοίων της.

Σημειώνεται ότι το ως άνω πλοίο δεν εξετέλεσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο της δρομολογιακής γραμμής Ιταλίας η οποία εξυπηρετείται κανονικώς από άλλα πλοία της εταιρίας.

Η ΑΝΕΚ ΑΝΕΚ σημειώνει ότι αντιμετωπίζει με κάθε νόμιμο μέσο το γεγονός, το οποίο δεν προβλέπεται να επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις στις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου.

Θυμηθείτε τι είχαμε γράψει για την επίθεση του Ομίλου Γκριμάλντι στην ΑΝΕΚ:

– Ο πόλεμος Ομίλου Γκριμάλντι και Μινωικών εναντίον της ΑΝΕΚ καθήλωσε το πλοίο Ολύμπικ Τσάμπιον στην Πάτρα;

– «Φλέγονται» Αιγαίο και Αδριατική: Το «σύνθημα» των εξελίξεων δόθηκε με το κατασχετήριο στο Olympic Champion της ΑΝΕΚ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...