25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Αποκαλυπτικό έγγραφο: Συμμετέχει στους πλειστηριασμούς ο Δήμος Χανίων

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων βγάζει «γαμψά νύχια»… μέσω πλειστηριασμών προς τους δημότες του.Αναστάτωση και σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ο Δήμος Χανίων με έγγραφό του προς τους Συμβολαιογράφους του Νομού εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τους πλειστηριασμούς σε βάρος των δημοτών του!!!

Αναλυτικά το έγγραφο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων προς τους Συμβολαιογράφους του Νομού Χανίων με ημερομηνία 28/06/2013 και αρ. Πρωτ.: 53108 που παρουσιάζουμε σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα αναφέρει:

«Παρακαλούμε όπως στη λίστα δημόσιων υπηρεσιών που ενημερώνετε για τη διεξαγωγή πλειστηριασμών προστεθεί και η υπηρεσία μας λόγω έννομου συμφέροντος προκειμένου να απαιτεί τις βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές.»

Το έγγραφο υπογράφει η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών κα. Βανδουλάκη Δέσποινα.

Και εξπρές κατασχέσεις καταθέσεων

Έκπληκτοι πολλοί Χανιώτες που περιμένουν ένα μικρό έμβασμα για να ζήσουν και να τα βγάλουν πέρα με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, βλέπουν να εξαφανίζονται ακόμα και μηδαμινά ποσά από τους λογαριασμούς τους όπως (300) τριακόσια ευρώ, χρήματα όμως απαραίτητα,  έστω και λίγα που είναι, για την επιβίωσή τους.

Φαίνεται ότι κανένας φραγμός και κανένα όριο δεν έχει η αδηφάγος μανία των δανειστών και των αδίστακτων υποτακτικών τους. Η κατάσταση αυτή οδηγεί πολλούς συνανθρώπους μας σε απόγνωση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ