14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ανησυχία από τον εμπρησμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά – Τι δήλωσε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Χανίων

Ημερομηνία:

Ανησυχία προκαλούν τα σημερινά γεγονότα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Νεάρχου στα Χανιά. Άγνωστοι προκάλεσαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές βάζοντας φωτιά στην κεντρική είσοδο. Το γεγονός συνέβη περίπου στις 3 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό που προκάλεσαν άγνωστοι, ρίχνοντας εύφλεκτο υγρό στην είσοδο των γραφείων. Για την επίθεση χρησιμοποιήθηκαν δύο γκαζάκια και ένα μπιτόνι βενζίνη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Με δηλώσεις του στον “Α.τ.Κ” ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά Ανδρέας Παπανδρέου είπε:

“Είναι θρασύδειλοι ψευτονταήδες όσοι έκαναν την επίθεση. Ενοχλημένοι, προφανώς, από την σταθερότητα των θέσεων και των πρωτοβουλιών που παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση θέλουν να μας σπάσουν το ηθικό. Ότι και να κάνουνε δεν υπάρχει περίπτωση να πτοηθούμε. Η κοινωνία είναι στο πλάι της κυβέρνησης. Θα κάνει ότι είναι δυνατό και ότι έχουμε δεσμευθεί για να σταματήσει η φτωχοποίηση που έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία εξαιτίας της πολιτικής λιτότητας που εφάρμοσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ