15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ανοικτή Επιστολή: Κύριε Πρωθυπουργέ, πιστέψαμε ότι εννοούσατε τα πύρινα προεκλογικά λόγια περί κόκκινων γραμμών

Ημερομηνία:

Κύριε Πρωθυπουργέ,

ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΪΔΟΛΟΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (με σαφή πρόθεση και σχέδιο να σας μειώσει στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας) ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΑ» ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΧΘΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΟΥΣ, ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.

ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ, ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΩΜΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΗΚΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΕΙΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΩΝΙΔΕΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (που το «φόρτωσαν» στον λαό!), ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ,

ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ!
ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!
ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΑΛΥΣΙΔΟΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΙΔΙΑ!
ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑΥΜΑΖΑΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΣΤΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΜΕΡΚΕΛ, ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΓΗΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ (από τούδε και στο εξής) ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!
ΚΗΡΥΞΕΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΝ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ!

Κύριε Πρωθυπουργέ,

ΜΕΤΑΔΩΣΕΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ/ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ «καλλίτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά οικονομική!!»
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ: «Πρωθυπουργός της Ελλάδος ΑΛΕΞΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ!»

Με την ΕΛΠΙΔΑ σε αναμονή!!

Γιάννης Μ. Γαβριλάκης

Χανιά, 23/6/2015 ώρα 5,30 π.μ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...