28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ανοικτή επιστολή Μιχάλη Μινουδάκη προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα

Ημερομηνία:

Κύριε Πρόεδρε,
θα πληροφορηθήκατε και εσείς ότι πραγματοποιήθηκε, τις προάλλες, το τοπικό, λαϊκό δρώμενο του Άργους, με μασκαράδες, που συμμετείχε και ο Βουλευτής Σύριζα κ. Διαμαντόπουλος.  Σε αυτή την εκδήλωση ο Βουλευτής “ενδύθηκε” το ρόλο “Ιερέα”.
Με την παρούσα, προσωπική επιστολή μου, δεν πρόκειται να αναφερθώ εκτενώς, στο αν τέτοιες επιλογές ενδυναμώνουν τη σχέση σας με τον Ελληνικό Λαό ή την εξασθενίζουν, δεν είναι “δικό μου θέμα”, θα πείτε και με το δίκιο σας…

Ούτε αν η συγκεκριμένη αισθητική και καλλιτεχνική δραστηριότητα του φέροντα τα χρόνια του Χριστού, Βουλευτή σας, μας γεννά πολιτιστική αισιοδοξία για το …”Αύριο”.

Ούτε ακόμη, στο ότι συνεγελάζονταν με την μνημονιακή Βουλευτή…

Γνωρίζω, όπως σας δηλώνω εδώ, τις διανοητικές προσεγγίσεις σας περί ελευθερίας στην έκφραση, περί δικαιώματος θρησκευτικού αυτοπροσδιορισμού κλπ.

Η παρούσα επιστολή, πραγματοποιείται προκειμένου να σας παρακαλέσω να συστήσετε στο κοινοβουλευτικό δυναμικό της συλλογικότητας σας να εκφράζεται προφανώς, όπως επιθυμεί αλλά να επιδιώκει η έκφραση αυτή να μην ευτελίζει “τα ιερά και τα όσια” (με αποκορύφωση τη Θεία Κοινωνία) της φυλής των Ελλήνων και ευρύτερα.
Γνωρίζω το σεβασμό σας στις μειοψηφίες, θα απέφευγε, για παράδειγμα ένας βουλευτής σας, συμμετέχοντας σε καρναβάλι, να γονατίζει και να προσεύχεται όταν ο Ιμάμης… Ωστόσο…και η ελληνική, ορθόδοξος πλειοψηφία, δικαιούται και κατά τη γνώμη σας, θέλω να πιστεύω, σεβασμό.

Δεν σας απευθύνομαι από ..προτεσταντικής ηθικής , ευσεβιστική αφετηρία αφού για εμάς ο Θεός είναι ο έρωτάς μας, και κατά συνέπεια δεν κινδυνεύει ο Θείος Έρως αυτός, από τα “καλλιτεχνήματα του κόσμου”. Ο Έρως αυτός είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση, συνεπώς…απέραντος χώρος υπάρχει και για ετεροπιστία και για αθρησκεία και για αθεϊα . Με την ασεβή αθεϊα , δυσκολεύομαστε, όμως, κ. Πρόεδρε, να εξοικειωθούμε…

Τέλος, από τον Σιατίστης Παύλο, θα χαιρόμουν, εάν έβλεπα, εκ μέρους του κ. Διαμαντόπουλου, εσείς προσωπικά, να ζητούσατε συγνώμη. Με καταλαβαίνετε…

Σημειολογικά και επιλογικά σας λέω ότι εμείς οι Έλληνες, αυτοί στους οποίους αναφέρεται ο Μακρυγιάννης στη συνομιλία του με το”Ντερνύ”, θα πορευτούμε ανάμεσα στις Διαμαντοπούλες και στους Διαμαντόπουλους και …κατά τον Μακρυγιάννη…θα τα καταφέρουμε.

Με κάθε τιμή
Μιχάλης Μινουδάκης,
μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10 χρόνια κάθειρξη στον 43χρονο Ηρακλειώτη που σκότωσε την 31χρονη φίλη του

Σε θανατηφόρα σωματική βλάβη μετέτρεψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  την...