20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ανοικτή σε στήριξη πολιτικών κινήσεων η υποψήφια Δήμαρχος Χανίων Νάνσυ Αγγελάκη

Ημερομηνία:

Αν και όπως έχει δηλώσει η Νάνσυ Αγγελάκη δεν κατέρχεται ως υποψήφια Δήμαρχος Χανίων με το χρίσμα κάποιου κόμματος, παραμένει ανοικτή στη στήριξη “όποιας πολιτικής κίνησης πιστεύει ότι με την αυτοδιοικητική μου εμπειρία μπορώ να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας“.

Σε σχετική δήλωση της αναφέρει πιο αναλυτικά:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αρχίσει μία έντονη συζήτηση γύρω από το όνομά μου όσον αφορά στο θέμα της στήριξής μου η όχι από το ΚΙΝΑΛ, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Εχω ήδη δηλώσει ότι δεν κατέρχομαι ως υποψήφια Δήμαρχος Χανίων με την “σημαία” ή το χρίσμα (όπως συνηθίζουμε να λέμε) κάποιου κόμματος, διότι θεωρώ ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος  – προέκταση του μηχανισμού εξουσίας τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ανοιχτή στην στήριξη όποιας πολιτικής κίνησης πιστεύει ότι με την αυτοδιοικητική μου εμπειρία μπορώ να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.

 

Νάνσυ (Ναυσικά) Αγγελάκη
πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π.,

Υποψήφια Δήμαρχος Χανίων,
Δημοτική Σύμβουλος Χανίων,

πρώην αντιδήμαρχος,
πρώην πρόεδρος ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...