15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ανοιχτή συζήτηση της Πρωτοβουλίας ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Ημερομηνία:

Λίγες μέρες μετά τις εκλογές και είναι ορατό στον κάθε άνθρωπο της δουλειάς και του μόχθου, σε κάθε νεολαίο,   ότι η ένταση της επίθεσης κυβέρνησης-ιμπεριαλιστών βαθαίνει μέρα με τη μέρα και ότι η πολιτική κατάσταση θα διαμορφώνεται σε όλο και πιο αντιδραστική κατεύθυνση. Ταυτόχρονα μεγαλώνουν οι απαιτήσεις για όλους τους αγωνιστές και τις οργανώσεις που αναφέρονται στο κίνημα ώστε να συμβάλλουν στην κατεύθυνση της συγκρότησης του ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ των εργατικών-λαϊκών δυνάμεων απέναντι στις δυνάμεις του συστήματος, σαν το μοναδικό δρόμο που μπορεί αποτελεσματικά και νικηφόρα να απαντήσει στην επίθεση.

Γι αυτά τα ζητήματα κύρια, αλλά και για τα εκλογικά αποτελέσματα   Η Πρωτοβουλία ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ καλεί σε ανοιχτή συζήτηση σήμερα Τετάρτη 4 Ιούνη στις 8 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων .

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ