17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στα Χανιά

Ημερομηνία:

Η 21η Ιουνίου δεν είναι απλά η μεγαλύτερη ημέρα του έτους, η ημέρα που σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού. Είναι και η ημέρα όπου οι γωνιές κάθε Ευρωπαΐκής πόλης πλημμυρίζουν με μοναδικά ηχοχρώματα γιορτάζοντας για ακόμα μία χρονιά την Γιορτή της Μουσικής.

Στις  20 & 21 Ιουνίου 2015 οι δρόμοι και οι πλατείες των Χανίων θα γεμίσουν με ήχους από τοπικούς και εγχώριους καλλιτέχνες που υπόσχονται να προσφέρουν στο κοινό μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!

Μια διήμερη μουσική γιορτή για όλους, με ελέυθερη είσοδο, που προσδοκά να προβάλλει σύγχρονα καλλιτεχνικά ρεύματα και να αποτελέσει σημείο συνάντησης νέων και εδραιωμένων δημιουργών.

Η διοργάνωση:

Η Ευρωπαΐκή Γιορτή Μουσικής έχει ως στόχο την προώθηση της μουσικής, μέσα από την ανάδειξη και υποστήριξη νέων δημιουργών καθώς και την παρουσίαση ανερχόμενων και καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Ο θεσμός ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 1999 και έκτοτε οι εκδηλώσεις της  Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής καθιερώνονται Πανελλαδικά με ολοένα και περισσότερες πόλεις να οργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις.
Πάρτε και εσείς μέρος σε αυτό το μοναδικό μουσικό διήμερο και βοηθήστε στην πραγμάτωση της μεγαλύτερης κοινής πολιτιστικής διοργάνωσης στην Ευρώπη!

Απευθυνόμαστε σε:

1. Καλλιτέχνες:
Είστε ερμηνευτές, μουσικοί, μέλοι σε κάποιο συγκρότημα ή μουσικό σύνολο και θα θέλατε να παρουσιάσετε, να ερμηνεύσετε ή να προγραμματίσετε τη μουσική σας εκδήλωση ή συναυλία, ζωντανά, στo πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στα Χανιά;

2. Διοργανωτές:
Είστε ιδιώτες, αντιπροσωπεύετε κάποιο πολιτιστικό σωματείο, ίδρυμα ή μουσική σχολή, και θα θέλατε να συνεργαστούμε για την διοργάνωση κάποιας εκδήλωσης ή παράλληλης δράσης;

3. Χορηγούς
Θέλετε να στηρίξετε την προσπάθειά μας οικονομικά ή να προβάλετε τη διοργάνωση μας σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδα, περιοδικά ή σε κάποιο ηλεκτρονικό blog και ιστοσελίδα;

Οδηγίες προς καλλιτέχνες:
Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνει:
• Όνομα Σχήματος / Όνομα Εικαστικού
• Φωτογραφία
• Αποστολή δείγματος μουσικής ή έργου σε ψηφιακή μορφή
• Σύντομο Βιογραφικό / Περιγραφή Μουσικού Ύφους
• Ιστοσελίδα ή FB Page (αν υπάρχει)

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 15 Μαΐου 2015.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής έφτασε στην πόλη μας.

Μείνετε συντονισμένοι!

"google ad"

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Γναφάκη Κατερίνα / Τοπική Συντονίστρια Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής στα Χανιά
Email: emdchania@gmail.com | Website: europeanmusicday.gr | Facebook: facebook.com/europeanmusicdaychania
Κιν.: +30 694 5453181

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...