22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: Να πληρωθούν άμεσα οι τέσσερεις διμηνήτες συμβασιούχοι του Δήμου

Ημερομηνία:

Να πληρωθούν άμεσα οι τέσσερις διμηνίτες συμβασιούχοι του Δήμου που εργάστηκαν στην ΚΕΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ ζητά με ανακοίνωσή της η παράταξη «Ανταρσία στα Χανιά»

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η απάντηση της ΚΕΠΕΔΗΧ –  ΚΑΜ απέναντι στις καταγγελίες των τεσσάρων εργαζομένων που δούλεψαν ως συμβασιούχοι στο Δήμο για το διάστημα από τις 7 Μαΐου έως τις 7 Ιουλίου και παραμένουν απλήρωτοι δυστυχώς φανερώνει νοοτροπία δουλεμπόρου. Αφού έβαλαν τους εργαζόμενους να δουλέψουν, καθαρίζοντας τον Δημοτικό Κήπο και το θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, εκ των υστέρων τους λένε ότι εξετάζεται η νομιμότητα της πρόσληψής τους.

Και ρωτούμε εμείς αφελώς και καλοπροαίρετα: αν κριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο ότι οι προσλήψεις ήταν  παράτυπες θα ευθύνονται οι εργαζόμενοι; Και σε αυτή την περίπτωση θα παραμείνουν απλήρωτοι; Τι είδους πρακτικές εγκαινιάζει η διοίκηση της ΚΕΠΕΔΥΧ – ΚΑΜ;

Καιρός να σταματήσει η κοροϊδία και ο εμπαιγμός. Αυτές οι πρακτικές είναι αποτέλεσμα της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και της πολιτικής των μηδενικών προσλήψεων μόνιμου προσωπικού. Είναι αποτέλεσμα των δουλεμπορικών συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου. Εμπαίζουν τους εργαζόμενους. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των πολιτικών του «ΝΑΙ» που με τόσο θέρμη υποστηρίχθηκε από τον κύριο Δήμαρχο. Αυτές είναι οι συνέπειες της πολιτικών συναίνεσης στην καταστροφή του Δήμου, όπως αυτές της δέσμευσης των αποθεματικών του για την αποπληρωμή των τραπεζιτών. Αυτές είναι οι συνέπειες των παλιών και των νέων μνημονίων.

Ζητάμε:

  • Την άμεση πληρωμή των τεσσάρων εργαζομένων.
  • Την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με πλήρεις εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα για να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες του Δήμου άμεσα.

Τηλ  επικοινωνίας: 6972715314

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...