20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Αντισταθείτε στο στήσιμο στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση που μετατρέπει το μυαλό σε χυλό και τους ανθρώπους σε υποτακτικά ζόμπι

Ημερομηνία:

Γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας

Αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας, είναι αναγκαία όσο ποτέ η αντίσταση απέναντι στην επέλαση των τυράννων που αντί για ερπυστριοφόρα χρησιμοποιούν σύγχρονα όπλα. Ελέγχουν την οικονομία μέσα από το κλεπτοκρατικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο, τις τράπεζες και το νόμισμα. Και ως βραχίονες  καθυποταγής των μαζών, χρησιμοποιούν τα απόλυτα εξαρτώμενα από το σύγχρονο σύστημα εξουσίας των δυνάμεων κατοχής, τα δουλικά και υπερχρεωμένα κεντρικά ΜΜΕ.

Οι ενεργοί, σκεπτόμενοι πολίτες οφείλουν όχι μόνο να μην παρακολουθούν, αλλά  να απαξιώνουν και να καταγγέλλουν τους παπαγάλους των ειδήσεων και σχολιασμών από τα κεντρικά ΜΜΕ της διαπλοκής. Το ίδιο ισχύει και για τους  ψευτοδημοσκόπήσεις του καθεστώτος υποταγής. Να μη δεχόμαστε τα ατέλειωτα ψέματα, τις διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας που δηλητηριάζουν και υποτάσσουν το εγκέφαλο αυτών που τους παρακολουθούν. Μακριά και απέναντι από τις τηλεοπτικές ειδήσεων των κεντρικών ΜΜΕ ειδικότερα. Εδώ σερβίρονται  τα γεγονότα με τη σειρά, την έμφαση, την οπτική γωνία και τον τρόπο που το καθεστώς επιλέγει. Ο τηλεθεατής, σε αντίθεση με το διαδίκτυο και κατά δεύτερο λόγο τις εφημερίδε , δεν έχει τη δυνατότητα επιλογής. Καταπίνει ότι του σερβίρουν με τη σειρά και το ειδικό βάρος που ελέγχουν και τα παρουσιάζουν οι σύγχρονοι Γκεμπελίσκοι. Ο Orwell, ο Big Brother είναι εδώ, ελέγχουν και επιβάλλουν απόψεις στο ζαλισμένο και απελπισμένο πλήθος.

Μακριά και απέναντι από τις ειδήσεις της άθλιας κεντρικής τηλεοπτικής προπαγάνδας, από τους χρυσοκάνθαρους Μπάμπηδες της τηλεόρασης. Αναζητείστε ειδήσεις στο διαδίκτυο από μικρές ανεξάρτητες ιστοσελίδες και διαλέξτε εσείς, αφού διαβάσετε τους τίτλους, σε ποιες θα σταθείτε. Αυτό το δικαίωμα επιλογής δεν το έχετε στην τηλεόραση, όπου καταπίνουμε ότι μας σερβίρουν. Κάντε αυτήν την προσπάθεια. Αντισταθείτε στην ευκολία του στησίματος στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση που μετατρέπει το μυαλό σε χυλό και μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Αφού τα καρυοφύλλια και οι μεγάλες επαναστάσεις δεν μπορούν εύκολα να ευδοκιμήσουν σήμερα. Αφού κανένας δεν πιστεύει κανένα, γιατί έτσι συμφέρει στο σύστημα. Αφού η αλήθεια κρύβεται με επιμέλεια από τους εισβολείς και επιβουλείς, αντισταθείτε τουλάχιστον, αρνούμενοι να ακούσετε και να διαβάσετε τα δουλικά τους συστήματος. Αναζητείστε την αλήθεια μόνοι σας. Βγείτε από το κλουβί

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ