18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Αντώνης Παπαδεράκης: “Η Κρήτη των ευκαιριών”

Ημερομηνία:

Ο Αντώνης Παπαδεράκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη, ανέρτησε κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο facebook για την “Κρήτη των ευκαιριών”:

• Από τη πλούσια πρωτογενή παραγωγή και την μοναδική βιοποικιλότητα , στην παραγωγή , πιστοποίηση και τυποποίηση προϊόντων ποιότητας , στην ανάπτυξη και προβολή του διατροφικού μας πρότυπου και στην βελτίωση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας του τουριστικού προϊόντος.

• Από την λειτουργία των Εκπαιδευτικών –Ερευνητικών Ιδρυμάτων και Ινστιτούτων στη συνεχή βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου του πληθυσμού και στην προώθηση του ρόλου της περιφέρειας ως Εκπαιδευτικό- Ερευνητικό Κέντρο Διεθνούς και Μεσογειακής Σημασίας. 

• Από το μοναδικό φυσικό περιβάλλον , την πλούσια και πολυποίκιλη πολιτιστική κληρονομιά στην συνδυασμένη ανάδειξη των τομέων του Πολιτισμού και του Φυσικού Περιβάλλοντος με έμφαση στην πολυπολιτισμικότητα της Κρήτης και τη δημιουργία δικτύων αρχαιολογικών πάρκων, φυσικών χώρων και εστιών πολιτιστικής παραγωγής.

• Από την δρομολόγηση της κατασκευής του ΒΟΑΚ και του Αεροδρομίου Καστελίου στην ενίσχυση της ασφάλειας και στην αναβάθμιση της ποιότητας των μεταφορών κατοίκων και επισκεπτών.

• Από την πλήρη ανάπτυξη του Συστήματος Μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας της νήσου Κρήτης (μικρή και μεγάλη διασύνδεση)και τη προώθηση της κατασκευής αγωγών Φυσικού Αερίου από την Ανατολική Μεσόγειο / Κύπρο -Ανατολική Κρήτη – Ηπειρωτική Χώρα και προς χώρες ΕΕ στη περαιτέρω αναβάθμιση του γεωπολιτικού της ρόλου ,στη προσέλκυση επενδύσεων και στον εμπλουτισμό των ενεργειακών της πηγών.

• Από την ισορροπημένη εκμετάλλευση του αιολικού – ηλιακού δυναμικού της, και την ταυτόχρονη διατήρηση των φυσικών και μορφολογικών ιδιαιτεροτήτων ,στην ενεργειακή επάρκεια και αποδέσμευση της παραγωγής ενέργειας από υδρογονάνθρακες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...