23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ανώγεια: Προκάλεσαν καταστροφές σε κλειστό λόγω κορωνοϊού σχολείο

Ημερομηνία:

Άντρες από την σήμανση Ρεθύμνου βρέθηκαν στις 4 το απόγευμα στον χώρο του Σταυράκειου Γυμνασίου Ανωγείων, συλλέγοντας αποτυπώματα και υλικό που μπορεί να τους βοηθήσει στην ανακάλυψη των δραστών που βανδάλισαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, μια αίθουσα και τους εξωτερικούς χώρους άθλησης του σχολείου.

Παρούσα στον χώρο ήταν και η διευθύντρια του Γυμνασίου Δήμητρα Στασινού που έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες στους αστυνομικούς για το τι αντίκρισε το πρωί που ειδοποιήθηκε από την υπάλληλο καθαριότητας, ενώ η ίδια έχει ήδη δώσει κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Ανωγείων και έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.

Η συλλογή αποτυπωμάτων επικεντρώθηκε στο παράθυρο της αίθουσας από το οποίο φαίνεται να εισήλθαν οι δράστες, ενώ στα γραφεία της ασφάλειας μετέφεραν υλικό, όπως γόπες τσιγάρων, κουτάκια αναψυκτικών από τα οποία μπορεί να βρεθεί dna. Τα ευρήματα θα μεταφερθούν στην Αθήνα και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα τους και αν αυτά οδηγήσουν σε κάποιον ή κάποιους υπόπτους.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο και στους εξωτερικούς χώρους όπου υπήρξαν καταστροφές στα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου, στην υδρορροή και στον πίνακα της Δ.Ε.Η

Το περιστατικό έχει θορυβήσει την Ανωγειανή κοινωνία και τον μαθητικό και εκπαιδευτικό κόσμο. Ελπίζουμε να είναι και το τελευταίο που αφορά έναν τόσο ιερό χώρο όπως το Σταυράκειο σχολείο Ανωγείων.

anogi.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...