18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Αξιότιμοι κ.κ. της Black Rock που θα ελέγξετε πάλι τις τράπεζες για τα κόκκινα δάνεια και τα συγχωροχάρτια στα γκρίζα δάνεια

Ημερομηνία:

Το ΙΝΚΑ ξέρει και κόκκινα και γκρίζα και θολές απαιτήσεις για εξαφανισμένων πάνω από 20 χρόνια που εμφανίζουν οι τράπεζες ως απαιτήσεις τους, δηλαδή ως κεφάλαιά τους που δανείζουν χωρίς να τα έχουν αλλά και χωρίς να υπάρχει περίπτωση να τα εισπράξουν, τα από 20ετίας εξαφανισμένων που είπαμε.Η Αγροτική πρώτα εδώ και 20 χρόνια στέλνει ειδοποιητήρια σε άγνωστο στην οδό Διστόμου 45 Πειραιάς 185 33 και η Πειραιώς συνεχίζει τώρα την ίδια αποστολή ως αναγγελία απαίτησής της και προς τον άγνωστο και προς την ΤρτΕ και το ΧΑΑ και το ΤΧΣ και εσάς της black Rock τώρα, επίσης η Alpha bank κάνει το ίδιο ακριβώς με επιστολές της στην ίδια διεύθυνση για τον ίδιο παραλήπτη κοροϊδεύοντας την ΤρτΕ και το ΧΑΑ και το ΤΧΣ και εσάς της black Rock τώρα.

Εδώ στην Ελλάδα, καταγγέλλουμε με έμφαση και επαναληπτικκότητα ότι τα άγρια επιτόκια των ελληνικών τραπεζών κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία και παρότι έπρεπε να έχουν πλεόνασμα κεφαλαιακής επάρκειας, για την ασυνεπή διαχείριση, δεν έχουν κληθεί να απολογηθούν, πόθεν έσχες των Διοικητικών Συμβουλίων τους δεν έχει επιβληθεί.

Επιβάλλονται μόνο φόροι σε όλους τους Έλληνες με τον δίλεξο σικ όρο διάσωσης των τραπεζών.

Το ΙΝΚΑ ζητά από το ΤΧΣ να μην δίνει κεφάλαια από φόρους των Ελλήνων σε τράπεζες, πριν ελεγχθεί η διαδικασία περιέλευσης τους στην κεφαλαιακή ανεπάρκεια που του προβάλλουν.

Εδώ μιλάμε για θάλασσες κεφαλαίων, με φόρους, σε όλους τους Έλληνες.

Εμείς προτιμούμε, πρώτα ο έλεγχος και, αν προκύψει το ίδιον πταίσμα, να τα πληρώσουν και συμπληρώσουν τα κεφάλαια που λείπουν οι τραπεζίτες και τα Διοικητικά Συμβούλια που τα δημιούργησαν, η, να πάνε φυλακή αν πρέπει, και μετά να σωθούν μόνο αυτές που μετά τον έλεγχο θα κριθεί ότι πρέπει.

Επειδή, δεν είναι οστά Αγίων, οι τράπεζες και οι τραπεζίτες, πριν το ΤΧΣ συμπληρώσει τα ελλείμματά τους, όχι θέλουμε το ΙΝΚΑ, αλλά επιβάλλεται από την απλή λογική και την ηθική τάξη στην οποία υποχρεώνονται από τον Νόμο οι διανομές κεφαλαίων από φόρους στους Έλληνες.

Και η προηγούμενη έκθεση της Black Rock δεν έπεισε για την αξιοπιστία της τους οικονομικούς γνώστες στα των τραπεζών.

Το ΙΝΚΑ πιστεύει πως οι Ελληνικές τράπεζες δουλεύουν την Ελληνική Κυβέρνηση και κάθε ένα ελεγκτή, την ΤρτΕ, το ΣΔΟΕ, το ΤΧΣ και κάθε black Rock.

Υπάρχει και η περίπτωση, οι επίσημοι αυτοί φορείς, να θέλουν η να αποδέχονται το δούλεμα, για λόγους που γνωρίζουν αυτοί και, θέλουμε να τους γνωρίζουμε και εμείς οι φορολογούμενοι για την κεφαλαιακή επάρκεια αυτών των τραπεζών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...