16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός: Νέο ξεκίνημα με νίκη

Ημερομηνία:

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της και στο νέο ξεκίνημα που κάνει η ομάδα του ΑΟ Χανιά – Κισσαμικού επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού στα Περιβόλια, για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ανεβάζοντας κατά πολύ την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έφτασε στην τελική επικράτηση με το πέναλτι του Ξύδα στο 64′. Στο 82′ ο Μπεκατώρος αστόχησε σε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

Οι φάσεις του αγώνα
11′ Πάσα του Αρώνη σουτ του Καναβέτα άουτ.
30′ Σουτ του Βρεττού μπλοκάρει ο Λαμπίρης.
43′ Σέντρα του Τασιούλη γυριστή κεφαλιά του Παντελάκη άουτ.
63′ ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Κουναλάκης καταλογίζει πέναλτι για μαρκάρισμα του Κυριαζόπουλου πάνω στον Λεμονή.
64′ ΓΚΟΛ: Ο Ξύδας εκτέλεσε εύστοχα την παράβαση για το 1-0.

82′
ΠΕΝΑΛΤΙ: Σε σέντρα του Μπεκατώρου ο Κουναλάκης καταλογίζει πέναλτι για χέρι του Παντελάκη. Το εκτελεί ο Μπεκατώρος στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Παπαδάκης-Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες κάρτες: Χαραλαμπόπουλος (31′), Μπεκατώρος (49′), Παπασάββας (57′), Βρεττός (57′), Τόλι (76′), Μεντής (77′), Παντελάκης (82′)

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Αποστολίδης (78′ Ντάγκρας), Βρεττός (86′ Χαλκιαδάκης), Τασιούλης (73′ Σελινιωτάκης), Ξύδας.

Αχαρναϊκός (Πέτρος Δημητρίου): Λαμπίρης, Μεντής, Μεγαλοοικονόμου, Αφράτης, Αρώνης, Παπασάββας, Μπεκατώρος, Χαραλαμπόπουλος (54′ Τουγλής), Σταμούλης (79′ Κασβιρόπουλος), Χίλαρι, Καναβέτας (20′ λ.τρ. Κυριαζόπουλος).

Η συνέντευξη Τύπου από τα Περιβόλια

Διαβάστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα στα Περιβόλια από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Ο προπονητής της ομάδαςΓιώργος Πετράκης ανέφερε αναλυτικά τα εξής: «Να ευχηθώ καλή αρχή και λόγω του ότι είναι για πολλές ομάδες τα πρώτα επίσημα παιχνίδια, έστω και Κυπέλλου, γιατί στο πρωτάθλημα δεν είναι πολύ σαφές το πότε θα ξεκινήσουμε. Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς ότι καταφέραμε και κερδίσαμε για πολλούς λόγους, θα αναφέρω κάποιους που για εμάς είναι πολύ σπουδαίοι. Ο πρώτος είναι ότι είμαστε μία πολύ καινούργια ομάδα αγωνιστικά, κάναμε 23 μεταγραφές και αυτό από μόνο του είναι πάρα πολύ δύσκολο στο να καταφέρουμε να το “δέσουμε” όλο αυτό το σύνολο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα είναι η ομάδα και με καινούργιο προπονητή, που μέχρι να καταφέρουμε να περάσουμε τη φιλοσοφία μας θέλει κι αυτό τον χρόνο του και τέλος έγινε μια νέα συνεργασία για πολύ καλό σκοπό, για να βοηθήσει το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Δύο ομάδες πολύ καλές συνεργάστηκαν για να βγει κάτι πολύ καλό από αυτό. Με βάση όλα αυτά η νίκη ήταν πολύ σπουδαία για εμάς και για την ομάδα μας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σίγουρα στην αρχή ήμασταν πάρα πολύ αγχωμένοι, λόγω και του νεαρού της ηλικίας των ποδοσφαιριστών αλλά κι επειδή ήταν το πρώτο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο και φάνηκε ότι είχαμε στρες και δεν είχαμε πολύ καθαρό μυαλό. Λίγο εκεί στο 35′ καταφέραμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι και το φέραμε έτσι όπως εμείς θέλουμε να αγωνιζόμαστε. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε πάρα πολλές ευκαιρίες, είχαμε κάποιες προϋποθέσεις όμως. Νομίζω ότι το καλύτερό μας δεκάλεπτο ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πραγματικά εκεί κάναμε και κάποιες ευκαιρίες και είχαμε κι άλλες προϋποθέσεις, ήρθε το γκολ και αυτό ήταν που μας έδωσε τη νίκη. Επίσης πολύ σημαντικό για εμένα ήταν ότι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, εκτός από τη φάση του πέναλτι, όπου εκεί όντως σταθήκαμε τυχεροί κι έτσι ήρθε αυτή η νίκη για εμάς, όπου οι πρώτοι που την αξίζουν και πραγματικά τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια είναι και οι 29 ποδοσφαιριστές που έχουμε στο ρόστερ».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έδειξε να μένει πιστή στο πλάνο της, έχοντας υπομονή στο παιχνίδι της και παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο: «Το πρώτο είναι η δουλειά. Το πώς οι παίκτες μου θα καταφέρουν να αντιληφθούν ποια είναι η δική μας φιλοσοφία. Δεν είναι ότι δεν θα σηκώσουμε την μπάλα ψηλά και θα την έχουμε μόνο κάτω, ούτε το αντίθετο. Εμείς είμαστε μια ομάδα που βάσει τις συνθήκες που θα συναντάμε με τον εκάστοτε αντίπαλο θα προσπαθούμε να φτάνουμε κοντά στην αντίπαλη περιοχή και να κάνουμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες. Αυτός είναι ο στόχος μας, γι’ αυτό προσπαθούμε καθημερινά και στις προπονήσεις μας. Να κάνουμε και προϋποθέσεις και ευκαιρίες και να μη μας κάνουν. Η σκληρή δουλειά και η καθημερινότητα μας βοηθάει στο να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι σε αυτό».

Για το γεγονός ότι θα είναι ο νεότερος προπονητής στη Football League: «Ευχαριστώ και δημόσια τη διοίκηση της ομάδας για την ευκαιρία που δίνει να γίνω ο νεότερος προπονητής σε αυτήν την κατηγορία. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι κατακτώ πράγματα σε αυτή την ηλικία. Δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι έτοιμος, άσχετα με το νεαρό της ηλικίας μου. Χωρίς να λέμε ότι πετάμε στα σύννεφα, αυτό που θα μας πάει στην επιτυχία κι εμένα προσωπικά είναι η αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε -που αυτό το έχω σίγουρα γιατί αγαπώ πολύ αυτό που κάνω- και το δεύτερο η σκληρή δουλειά και αυτό θα φανεί και στη συνέχεια».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ