16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Απάντησε ο Βολουδάκης στον ΣΥΡΙΖΑ που τον αποκάλεσε “ακροδεξιό λαγό”: Με αποκαλούν ακροδεξιό τα συνεταιράκια του Καμμένου που ξέπλυναν τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

Ημερομηνία:

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο Χανιώτης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανούσος Βολουδάκης στον χαρακτηρισμό “ακροδεξιός λαγός” από τη Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Με κείμενο που ανέρτησε στη σελίδα του στο facebook αναφέρεται στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο ενώ λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξέπλυνε τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Πιο αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Με αποκαλεί λοιπόν “ακροδεξιό” ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, αλλά και τα κομματικά τους έντυπα Αυγή και Εφημερίδα των Συντακτών, για την πρότασή μου για το μεταναστευτικό! Ποιοί; Τα συνεταιράκια του Καμμένου! Αυτοί που ξέπλυναν κανονικά τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, πηγαίνοντας κοινοβουλευτικές επισκέψεις παρέα και αξιοποιώντας τις ψήφους της στη Βουλή. (Γιατί άραγε η Χρυσή Αυγή με την οποία εμείς συγκρουστήκαμε σκληρά την περίοδο 2012-2015, ήταν τόσο “φρόνιμη” στη Βουλή επί ΣΥΡΙΖΑ;)

Λοιπόν, καιρός να τελειώνουν τα παραμύθια.
Ανεχτήκαμε για δεκαετιες στην πατρίδα μας την αριστερά να βαφτίζει “ακροδεξιά ρητορική” οποιαδήποτε αναφορά στην πατρίδα, στην εθνική ασφάλεια, στην εθνική ταυτότητα.

Ως εδώ. Η σύγχρονη κεντροδεξιά, πατριωτική και φιλελεύθερη, δεν πτοείται πλέον από τέτοιους θορύβους. Οι πεποιθήσεις της πλειοψηφίας των Ελλήνων, αλλά και ο κοινός νους, εκφράζονται πλέον ελεύθερα, χωρίς λογοκρισία από φορείς απηρχαιωμένης ιδεολογίας που ηγεμόνευε στο παρελθόν. Προχωράμε μπροστά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βολουδάκης πρότεινε για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού τη δημιουργία κλειστών κέντρων σε ακατοίκητα νησιά ή σε υπεράκτιες πλατφόρμες, όπου θα διεκπεραιώνονται οι διαδικασίες ελέγχου των αιτήσεων ασύλου αλλά με προδιαγραφές και συνθήκες που θα επιτρέπουν αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση στους μετανάστες και στους εργαζόμενους των αρμοδίων υπηρεσιών για όσο χρόνο χρειάζεται και με πλήρη σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ