16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Απάντηση Καμπουράκη σε Πολάκη: “Σε στείλανε στη Βουλή να υπηρετήσεις την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική αξιοπρέπεια κι εσύ έγινες προπαγανδιστής των τροϊκανών, οπαδός της Μέρκελ και κολλητάρι των Σκοπιανών”

Ημερομηνία:

Με νέο άρθρο του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης και για πολλούς πιθανός υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατίας απαντά στον Παύλο Πολάκη ο οποίος, με αφορμή άρθρο του δημοσιογράφου για επίσκεψή του στα Σφακιά, τον χαρακτηρίζει “κακορίζικο“.

Στο άρθρο – απάντηση αναφέρονται τα εξής:

Παύλο (Πολάκη), μην τα βάζεις μωρέ μαζί μου

Έγραψα προχθές ένα κομμάτι με τίτλο τι είδα στην Κρήτη. Και τόλμησε χθες να μου απαντήσει ο Παύλος Πολάκης και μάλιστα σε προσωπικό τόνο και με έμμεση πρόσκληση για μονομαχία. Τον ενόχλησε φαίνεται που πήγα στις περιοχές του, στα Σφακιά, και κυρίως που έγραψα πως δεν βρήκα ούτε έναν άνθρωπο να μου μιλήσει ανοικτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύω αυτούσιο το tweet του:

«Επήγε λέει και ο Καμπουράκης στην Κρήτη και στα Σφακιά και έγραψε και άρθρο πως δεν βρήκε άνθρωπο σε καφενεία να υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ!!!!! Έχει παρασαλώσει το κακορίζικο, τώρα που έχασε το μικρόφωνο του Μέγκα να του δώσουν σημασία …η Φώφη κι ο Κυριάκος… Έλα μωρέ μερακλή με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις να δούμε το πολιτικό σου μπόι… Υ.Γ. Τα παραπάνω ισχύουν, αν όντως πήγε στην Κρήτη. Παύλος Πολάκης.»

Λοιπόν Παυλή, ξεκινώ από το τέλος. Έχουμε και λέμε:

Ενημερωτικά σου λέω πως πήγα μια βδομάδα στο Λουτρό. Και στα Μάρμαρα κολύμπησα και στα Γλυκά Νερά, και στην Χώρα τω Σφακιώ έκαμα τη βόλτα μου και στον Βουτά έφαγα και στην Ανώπολη ανέβηκα και όσο άντεχα περπάτησα τα βουνά σας. Ως τα Μαύρα Γκρεμνά έφτασα προς τα πάνω και με το καΐκι ως την Τρυπητή.

Άσε λοιπόν τα υποκριτικά υστερόγραφα ότι δήθεν δεν πολυκατεβαίνω στα Χανιά, γιατί εγώ συνέχεια στο χωριό είμαι. Εσύ μεγαλοπιάστηκες τώρα τελευταία και μου γίνηκες Αθηναίος. Έχεις πολλές δουλειές βλέπεις. Να μας σκίζεις κάθε μέρα…

Πάμε παρακάτω: Αυτό το «κακορίζικο» που έγραψες για μένα, να το καταπιείς ολόκληρο όπως είναι και να το φτύνεις στον καθρέφτη σου κάθε πρωί που πλύνεσαι. Όταν θυμάσαι (αν θυμάσαι πια) τι έλεγες πριν τρία χρόνια και τι κάνεις σήμερα, τι φώναζες ως το ’15 και τι ψηφίζεις κάθε μέρα στη Βουλή παρέα με τον Καμένο. Κακορίζικος είσαι συ και το κακό σου το ριζικό το καλλιτέχνησες μοναχός σου.

Κι αν υπάρχει κάποιος που έχει παρασαλώσει, δεν είμαι εγώ αλλά ολόκληρος ο νομός Χανίων που δεν μπορεί να πιστέψει ότι τον εκπροσωπεί ένας τύπος σαν και του λόγου σου. Στην αρχή είχες ενδιαφέρον, μετά η περίπτωση σου είχε πλάκα, ύστερα όμως από τριάμισι χρόνια έχεις καταλήξει εξοργιστικός, ανυπόφορος. Μας έχεις ξεφτιλίσει πανελληνίως Παυλή μου, δεν σου το ‘χει πει κανένας από τους παρατρεχάμενους σου; Κόφ’ το επιτέλους, δεν αξίζει στα Χανιά τέτοια τύχη.

Εγώ υπουργέ μου και που σταμάτησε το Μέγκα, σκασίλα μου. Δουλειές να φάνε κι οι κότες έχω. Θα ‘θελες να ‘μια άνεργος βέβαια και να ‘ρθω να σε παρακαλέσω, αλλά δεν σου ‘καμα τη χάρη. Τρίωρη εκπομπή στον πρώτο ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας έχω και μια ολόκληρη σελίδα σε εφημερίδα βαστώ και σε τρία μεγάλα σάιτς γράφω και τα βιβλία μου βγάζω και τα φωτογραφικά μου άλμπουμ δουλεύω.

Έχω μάθει να επιβιώνω εγώ -πατέρα πυροσβέστη και μάνα μοδίστρα είχα- δεν κωλώνω. Θα δουλεύω και θα ζω και θα το χαίρομαι. Εσύ να δούμε τι θα κάνεις όταν χάσεις το βουλευτιλίκι και το υπουργιλίκι. Θα το αντέξεις να γυρίσεις στο νυστέρι ή θα σαλτάρεις;

Διότι αν δεν το ‘χεις συνειδητοποιήσει, στις επόμενες εκλογές, στα Χανιά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λιγότερες από 5% πιθανότητες να βγάλει βουλευτή. Τα ‘χεις μελετήσει καλά αυτά τα εκλογικά, ξέρεις τι σου λέω. Με βάση τον εκλογικό νόμο, τρεις βουλευτές θα βγάλει η ΝΔ και τον τέταρτο κάποιο απ’ τα μικρά κόμματα. Από το τέσσερις στους τέσσερις, θα πάτε στο μηδέν στους τέσσερις. Καταστροφή. Οπότε άρχισε ν’ αγοράζεις από τώρα κούτες για να μεταφέρεις τα χαρτιά σου, όχι μόνο από το υπουργείο αλλά κι από τα βουλευτικά γραφεία σου.

"google ad"

Όσο γι αυτά τα «έλα μωρέ μερακλή να δούμε το πολιτικό σου μπόι» να τα πεις σε κανέναν άλλον, όχι σε μένα. Μερακλίκια σαν τα δικά σου, να μου λείπουν, είναι καταγέλαστα. Το έξω μπόι, μας το δίνει ο πατέρας μας, η μάνα μας και το σόι μας. Το μέσα μπόι όμως, το φτιάχνουμε μοναχοί μας Παυλή μου. Κι έτσι που τα ‘καμες, δεν σε παίρνει πια να μετρήσουμε το μέσα μπόι μας. Κάποτε που πούλαγες επαναστατικό παραμύθι ίσως, τώρα δεν σε συμφέρει. Άκου με που σου λέω.

Αν και πρέπει να ξέρεις πως δεν θα μονομαχήσεις ούτε με μένα , ούτε με κανέναν άλλον. Θαρρείς πως θα κάτσει κανείς απέναντι σου να τον βρίζεις και να κάνεις τον καμπόσο; Αμ δε. Πάνε αυτά. Με τον κοσμάκη που δούλεψες και κορόιδεψες και ντρόπιασες θα μετρηθείς στις εκλογές. Με τους Χανιώτες, τους Κισσαμίτες, τους Αποκορωνιώτες, τους Σελινιώτες και ναι …με τους Σφακιανούς σου.

Που σε στείλανε στη Βουλή να υπηρετήσεις την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική αξιοπρέπεια (αυτά δεν τους υποσχόσουν;) κι εσύ έγινες προπαγανδιστής των τροϊκανών, οπαδός της Μέρκελ και κολλητάρι των Σκοπιανών. Σ’ αυτούς τους ανθρώπους θα δώσεις λόγο. Άντε να σε δούμε ρε μάγκα…

Όσο γι αυτά τα περί Κυριάκου ή Φώφης, τι θες και τ’ ανακατώνεις; Σου δίνουνε επιχειρήματα θαρρείς; Εγώ κεντρώος σοσιαλδημοκράτης ήμουν και θα είμαι πάντα. Σου κάνω πολιτικά; Διότι τώρα τελευταία κάτι τέτοια λέτε κι εσείς. Πως γίνατε κανονικοί και ότι δεν είστε πια αριστεροί, ότι σοσιαλδημοκρατίζετε και άλλα παρόμοια. Οπότε μην πολυεκτίθεσαι εναντίον μου, γιατί μπορεί να με φωνάξει ο Αλέξης να στηρίξω την σοσιαλδημοκρατική σας στροφή. Γελάω…

Να τελειώσω κι εγώ μ’ ένα υστερόγραφο σαν και σένα: Θα ‘χεις καταλάβει πως μαζί μου δεν τα βγάζεις πέρα. Οπότε, καλλιά σου είναι να μη μου απαντάς. Εγώ προσωπικές επιθέσεις δεν ξεκινώ ποτέ, οπότε κάτσε στ’ αυγά σου. Κάνε εσύ τη δουλειά σου κι άσε με κι εμένα να κάνω την δική μου.

Ειλικρινά σου το λέω, δεν έχω καμιά διάθεση να κάνω καριέρα κοπανίζοντας σε με τα κείμενα μου. Νιώθω σα να κλέβω εκκλησία, έτσι πολιτικά αδύναμος και ευάλωτος που κατάντησες, κουρέματα σου…”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ