18.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Ηράκλειο: Απάτη με παντρεμένο ιερέα που ηθελε να αποσπάσει χρήματα από χήρα λέγοντας ότι είναι διαζευγμένος δημοτικός υπάλληλος

Ημερομηνία:

Γνωρίστηκαν μέσω γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Τής συστήθηκε ως διαζευγμένος δημοτικός υπάλληλος, κέρδισε την εμπιστοσύνη της, την καρδιά της αλλά και την συμπάθεια των ανήλικων παιδιών της.

Στο πρόσωπο του η καταγγέλλουσα θεώρησε ότι είχε βρει το ταίρι που αναζητούσε, έναν άνθρωπο να μοιραστεί τις αγωνίες της, να την κατανοεί και να την στηρίζει. Είχε βγει από ένα άσχημο διαζύγιο και μία νύχτα αναγκάστηκε να πάρει τα ανήλικα παιδιά της και να φύγει. Με την στήριξη των γονιών της εγκαταστάθηκε σε άλλη περιοχή της Κρήτης για μια νέα αρχή. Όμως δεν άργησε, όπως καταγγέλλει, να καταλάβει ότι είχε πέσει θύμα απάτης με σκοπό την απόσπαση χρηματικού ποσού.

Έπεσε από τα σύννεφα, όπως υποστηρίζει, όταν ανακάλυψε με την συνδρομή φίλων της ότι ο άνθρωπος που είχε βάλει στο σπίτι της και αποκαλούσε «παιδιά του» τα παιδιά της, την είχε κοροϊδέψει με αισχρό τρόπο. Κεραυνοβολήθηκε όταν διαπίστωσε ότι ούτε διαζευγμένος είναι ούτε δημοτικός υπάλληλος αλλά παντρεμένος και ιερέας!

Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλονται, η γυναίκα υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή τής ζήτησε χρήματα, ισχυριζόμενος ότι βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη και θα της εξηγούσε με την πρώτη ευκαιρία τι ακριβώς συμβαίνει. Σαφή εξήγηση δεν έδωσε ποτέ, όπως αναφέρεται. Λίγους μήνες μετά, το σκηνικό επαναλήφθηκε. Ο σύντροφος της την αιφνιδίασε και με παρακλητικό ύφος ζήτησε κάποια επιπλέον χρήματα. Μετά από αυτό χάθηκε κάθε ίχνος του και η ίδια αναγκάστηκε να κάνει τον «ντετέκτιβ» για να βρει την άκρη του νήματος, όπως καταγγέλλει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η σχετική καταγγελία-αναφορά έχει σταλεί με δικαστικό κλητήρα στην αρμόδια Εκκλησιαστική Αρχή προκειμένου να κινήσει διαδικασία πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του ιερέα, ο οποίος θα πρέπει να κληθεί ώστε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τα όσα του αποδίδονται.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ