15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Απίστευτα πράγματα: Αστυνομικοί πέφτουν με τις μηχανές σε μπλοκ διαδηλωτών – Βίντεο ντοκουμέντο

Ημερομηνία:

Βίντεο από την επίθεση μηχανών της αστυνομίας σε μπλοκ διαδηλωτών στις οδούς Πανεπιστημίου και Ρήγα Φεραίου, φέρνει στη δημοσιότητα το ThePressProject. Το βίντεο – ντοκουμέντο επιβεβαιώνει τις σχετικές καταγγελίες μετά το τέλος τις μαζικής διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στο νομοσχέδιο περιορισμού του δικαιώματος του συνέρχεσθαι.

Παράλληλα, σωρεία καταγγελιών αστυνομικής αυθαιρεσίας έρχονται στη δημοσιότητα για ακόμα μία φορά επί κυβέρνησης ΝΔ και υπουργίας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Η Αστυνομία προσπάθησε να πήξει στα χημικά τη διαδήλωση, χειροβομβίδα κρότου λάμψης έσκασε στο πόδι μίας κοπέλας, ενώ βίντεο εμφανίζουν αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ να κυνηγούν με μηχανές διαδηλωτές.

Σε άλλο βίντεο, που ανέβασε o πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, εμφανίζονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ να κυνηγούν διαδηλωτές που βρίσκονται εκεί ειρηνικά και προσπαθούν να καλυφθούν, ενώ μάλιστα επιτίθενται και ακινητοποιούν έναν διαδηλωτή ο οποίος δεν φαίνεται να έχει κάνει κάτι.

Ακόμα, μαρτυρίες αναφέρουν και στο TPP ότι μηχανές της ομάδας ΔΡΑΣΗ έπεσαν πάνω σε μπλοκ διαδηλωτών. Μια από αυτές δημοσιοποιήθηκε από τον δημοσιογράφο, Νίκο Σερβετά.

Eνώ σχετικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το omniatv:

thepressproject.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ