20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Απίστευτη αναλγησία: Η εφορία κατάσχεσε το επίδομα ασθενή AIDS για τα φάρμακά του θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του για 1.200 ευρώ χρέος νοσηλείων

Ημερομηνία:

Η Εθνική Ομοσπονδία Ενώσεων Προστασίας Πολιτών Καταναλωτών Δανειοληπτών με ανακοίνωσή της καταγγέλλει ότι ΔΕΗ κατέσχεσε το επίδομα που χρησιμοποιεί ασθενής AIDS για να αγοράζει τα φάρμακά του. Ο λόγος; Το χρέος 1.200 ευρώ για έξοδα νοσηλείας σε κρατικά νοσοκομεία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του!

Διαβάστε την καταγγελία:

Το κράτος της κοινωνικής αναλγησίας σε όλο του το μεγαλείο επί εποχής της ψευδεπίγραφης κυβέρνησης της Αριστεράς. Στις 14/03/2017 στα γραφεία της Εθνικής Ομοσπονδίας κατατέθηκε ενυπόγραφη καταγγελία από φορέα του Aids ετών 32, σύμφωνα με την οποία λόγω της σοβαρότητας της καταστάσεως της υγείας του διαβιεί μηνιαίως αποκλειστικά και μόνο από επίδομα Πρόνοιας και κοινωνικό επίδομα που λαμβάνει και το οποίο ποσό κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί στην Alpha Bank.

Το ανωτέρω επίδομα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο προκειμένου να λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή , προκειμένου να διατηρείται εν ζωή.

Η αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία κατέσχεσε την Δευτέρα  13/03/2017 από τον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό του επιδόματος του με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο όχι απλώς για την υγεία του αλλά και για την ζωή του.

Ήδη οι νομικές υπηρεσίες της Εθνικής Ομοσπονδίας ζήτησαν για το ανωτέρω θέμα εισαγγελική παρέμβαση.

Επισημαίνεται το γεγονός ότι ο ανωτέρω καταγγέλλων φορέας του Aids , δεν έχει οφειλές προς την ΔΟΥ , ούτε για αναλογούντα φόρο εισοδήματος , ούτε δια ΦΠΑ , απλώς οφείλει 1.200€ που προέρχονται από έξοδα νοσηλειών σε κρατικά νοσοκομεία λόγω της σοβαρότητας της καταστάσεως της υγείας του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ