14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Απίστευτη καταγγελία Πολάκη: Εταιρεία απειλεί το Νοσοκομείο Χανίων να μη θέσει σε λειτουργία τη γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου εν μέσω της επιδημίας κορωνοϊού

Ημερομηνία:

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης.

Όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στο facebook εταιρεία απειλεί το νοσοκομείο Χανίων να μη θέσει σε λειτουργία τη γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου που τοποθετήθηκε πρόσφατα. Η ίδια εταιρεία προμηθεύει οξυγόνο το νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει ο κ. Πολάκης: “Αν τα πράγματα με τον κορωνοϊό χειροτερέψουν, το νοσοκομείο (με τη γεννήτρια σε λειτουργία) θα έχει αυτάρκεια και δε θα εξαρτάται από κανέναν έμπορο”.

Η εταιρεία απειλεί το νοσοκομείο ώστε να καρπωθεί το κέρδος από την εξάρτηση που θα έχει το νοσοκομείο από το οξυγόνο που πουλά και θα είναι αναγκαίο σε μεγάλες ποσότητες σε μία πιθανή αύξηση της ανάγκης λόγω επιδημίας κορωνοϊού;

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης εγκαλεί τον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη για την καθυστέρηση της Πολεοδομίας να τελειώσει μια “εντελής τυπική έγκριση που απαιτείται”.

Διαβάστε την καταγγελία:

ΒΑΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ( από χρηματοδότηση και διαγωνισμό που υλοποιήσαμε εμείς!!!

Κλείστε τα αυτιά στις «απειλές «της εταιρείας που προμηθεύει τώρα οξυγόνο στο νοσοκομείο πως θα σας καταγγείλει γιατί λέει δεν έχει «πολεοδομική άδεια ο οικίσκος που τοποθετήθηκε στην πίσω αυλή του νοσοκομειου»(και είναι ο λόγος που δεν έχει μπει σε λειτουργία ακόμη )

ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΡΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΡΟ!!!

ΥΓ Ο Δήμος Χανιων θα στριφογυριστεί για να τελειώσει η πολεοδομία την εντελως τυπική έγκριση που απαιτείται;; Ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημαντηράκης ακούει;;

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!!!

Γιατί είναι αναγκαίο το οξυγόνο

Η τροφοδοσία με οξυγόνo όσων ασθενούν και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση με κορωνοϊό είναι μεγάλης σημασίας και εφόσον υπάρξει κάποια αύξηση κρουσμάτων η ανάγκη για οξυγόνο θα αυξηθεί κατακόρυφα.

Νοσοκομεία που δε θα μπορούν να καλύψουν αυτή την ανάγκη δε θα μπορούν να προσφέρουν τις αναγκαίες ιατρικές υπηρεσίες στους ασθενείς ώστε να πολεμήσουν τον ιό.

"google ad"

Παρόμοιες ανησυχίες για την αυξημένη ανάγκη για οξυγόνο έχουν εκφραστεί και σε άλλες χώρες, όπως στην Αγγλία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...