14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Απίστευτο! Η κόρη του Κακαουνάκη υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά; – Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι στα Χανιά

Ημερομηνία:

Κι όμως, όσο και αν ακούγεται απίστευτο, τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ πρότειναν να είναι υποψήφια στα Χανία μία από τις δύο κόρες του αείμνηστου δημοσιογράφου Νίκου Κακαουνάκη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του agonaskritis.gr πρόκειται για τη δημοσιογράφο του ραδιοσταθμού stokokkino.gr Δήμητρα Κακαουνάκη. Η κ. Κακαουνάκη εργάζεται επίσης στην ιστοσελίδα toperiodiko.gr, ενώ ήταν υποψήφια με τη Συσπείρωση Δημοσιογράφων Δούρρειος Τύπος.

Η συγκεκριμένη πρόταση γίνεται επειδή θεωρείται ότι θα διασφαλίσει τις ψήφους από την περιοχή της Κισσάμου, αφού η καταγωγή του πατέρα της Νίκου Κακαουνάκη ήταν από εκεί.

Πάντως, μετά και την υποψηφιότητα και του Οικολόγου Κώστα Διάκου, οι θέσεις για τους υπόλοιπους υποψηφίους περιορίζονται ακόμα παραπάνω, αφού, μία ακόμα θέση πηγαίνει στον κ. Γιώργο Σταθάκη ενώ πρέπει να θεωρείται σίγουρη η υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη και η υποψηφιότητα της Βάλιας Βαγιωνάκη.

Από εκεί και πέρα εκτός ψηφοδελτίου φαίνεται να μένουν τόσο ο Μιλτιάδης Κλωνιζάκης όσο και ο Νίκος Τζάρας αφού η μάχη για την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου θα δοθεί μεταξύ των Αντώνη Μπαλωμενάκη, Ανδρέα Παπανδρέου και Γιώργου Αγοραστάκη.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα και όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Ακόμα και το σενάριο να μη γίνει αποδεκτή η πρόταση των κεντρικών για την υποψηφιότητα της Δήμητρας Κακαουνάκη.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ