16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Απαντά ο Δήμαρχος Χανίων στη δήλωση της Νάνσυς Αγγελάκη: “Οι πολίτες και αντίληψη και πολιτικό κριτήριο διαθέτουν”

Ημερομηνία:

Απάντηση έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Χανίων σχετικά με τη δήλωση της δημοτικής συμβούλου κ. Νάνσυς Αγγελάκη για τον ένα χρόνο θητείας Τάσου Βάμβουκα. Η κ. Νάνσυ Αγγελάκη κατηγόρησε τη νέα δημαρχιακή αρχή για “αναντιστοιχία λόγων και έργω” όμως στην απάντησή του ο Δήμαρχος Χανίων λέει ότι “οι δημότες των Χανίων και αντίληψη και πολιτικό κριτήριο διαθέτουν και το απέδειξαν στις τελευταίες εκλογές, ίσως αυτό δεν μπορούν να δεχτούν κάποιοι ένα χρόνο μετά”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Καμία εντύπωση δεν προκαλούν οι επικοινωνιακές κινήσεις και οι άνευ ουσίας ανακοινώσεις που γίνονται, προκειμένου να βροντοφωνάξουν κάποιοι ότι είναι ακόμα εδώ, βασιζόμενοι μάλιστα, σε ανακρίβειες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία ανακοίνωση της κας Αγγελάκη, η οποία όπως φαίνεται σπεύδει να αποκτήσει προβάδισμα μεταξύ άλλων μνηστήρων, στην κούρσα διαδοχής στην παράταξη του κ. Σκουλάκη.

Οι Δημότες των Χανίων και αντίληψη και πολιτικό κριτήριο διαθέτουν και το απέδειξαν στις τελευταίες εκλογές, ίσως αυτό δεν μπορούν να δεχτούν κάποιοι ένα χρόνο μετά!»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ