20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή

Ημερομηνία:

Τέλος στη ζωή της απειλεί να βάλει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας, η οποία πριν από περίπου δύο χρόνια αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα της ζητεί να ανοίξει και πάλι η υπόθεση της κόρης της, ώστε να φωτιστούν οι σκοτεινές πτυχές γύρω από τον θάνατό της.

Αρχικά ο θάνατος της φοιτήτριας είχε αποδοθεί σε αυτοκτονία, όμως γρήγορα δημοσιεύτηκαν στοιχεία για το θάνατό της που έδειχναν ότι ενδεχομένως να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Οι δικαστικές Αρχές είχαν ξεκινήσει έρευνες για τις συνθήκες που οδήγησαν τη νεαρή κοπέλα στην τραγική αυτή απόφαση, όμως οι έρευνες αυτές σταμάτησαν πρόσφατα, προκαλώντας το ξέσπασμα της μητέρας της.

Ήταν 28 Νοεμβρίου του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Η 22χρονη λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός βίντεο και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Η οικογένειά της άρχισε μια έρευνα σε βάθος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν ενδείξεις ότι μπορεί ο θάνατος της κόρης τους να μην ήταν αυτοκτονία.

Η μητέρα της Λίνας (Γαλήνης) Κοεμτζή, αμφισβήτησε από την αρχή πως η κόρη της έβαλε τέλος στη ζωή της.

Όπως αποκάλυψε η Σταυρούλα Τομπάζη, τη μοιραία ημέρα «η Γαλήνη δούλευε μαζί με μια φίλη της. Ήταν πολύ καλά, χόρεψαν, τραγούδησαν, έφαγαν και μετά συναντήθηκε με τον φίλο της.

Ήταν περίπου 20:30 το βράδυ. Δεν ξέρω τι είπαν, η Γαλήνη έφυγε από εκεί, πήρε το λεωφορείο, πήγε στην εστία στο δωμάτιό της στον 7ο όροφο, πήρε φαγητό στην συγκάτοικό της, μπαίνει μέσα και της λέει έρχομαι σε πέντε λεπτά, πετιέμαι μέχρι τον 9o. Ανεβαίνει η Γαλήνη στον 9o όροφο και δεν κατέβηκε ποτέ. Τι συνέβη στον 9ο όροφο, δεν μπορώ να ξέρω», είχε πει σε συνέντευξή της.

Η Λίνα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, συναντήθηκε μαζί με τον σύντροφό της στις 20:30.

Το ραντεβού διήρκεσε έως τις 21:30. Σε αυτό συζήτησαν κάποια θέματα που είχαν προκύψει εκείνη την ημέρα. Έγινε το ραντεβού, τελείωσε και ένα τέταρτο μετά την πήρε τηλέφωνο και της εξομολογήθηκε ότι συνεχίζει να την αγαπά και θέλει να είναι μαζί

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...