21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Απειλητική επιστολή κατά της ζωής των μελών του ΕΣΡ: “Θάνατος στους gay, θάνατος στους αντιρατσιστές, θάνατος στους αντίχριστους, θάνατος στο ΕΣΡ, θάνατος σε όλα τα κουμμούνια!!!”

Ημερομηνία:

Απειλές για τα μέλη του ΕΣΡ και τις οικογένειές τους, που επέβαλαν πρόστιμο στο στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ TV για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου και το απαράδεκτο γκάλοπ, απέστειλαν άγνωστοι στα γραφείο του συμβουλίου.

Σε αυτή, εκτοξεύονται απειλές κατά της ζωής μαζί με πλήθος ρατσιστικών χαρακτηρισμών

Η επιστολή εστάλη με φαξ και έχει δοθεί στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να εντοπισθούν οι άγνωστοι αποστολείς της και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Ολόκληρη η επιστολή:

«Θάνατος στους gay, θάνατος στους αντιρατσιστές, θάνατος στους αντίχριστους, θάνατος στο ΕΣΡ, θάνατος σε όλα τα κουμμούνια!!! Προφανώς “κύριοι” του ΕΣΡ αισθάνεστε ασφάλεια για τη ζωή σας, κάνετε λάθος, εδώ και 15 ημέρες σας παρακολουθούμε και λίαν συντόμως θα χρειαστείτε στεφάνια. Νομίζετε ότι θα σας σώσουν κάποιοι; Μπορεί να την γλυτώσετε εσείς αλλά έχετε και οικογένειες και παιδάκια βλαχοκουμμούνια.

Εμείς δεν πετάμε τρικάκια και βάφουμε τοίχους, καίμε ζωντανούς τέτοιου είδους σκουλήκια. Πάρτε πίσω το πρόστιμο από τον σταθμό ΑΡΤπου επιβάλλατε για έναν πούστη και ίσως γλυτώσετε μέχρι το επόμενο!»

Να σημειώσουμε ότι το ART με επιστολή του προς τον τύπο διαχωρίζει τη θέση του ζητώντας άμεσα τη διερεύνηση της υπόθεσης:

Η επιστολή προς το ΕΣΡ προφανώς και δεν προάγει τα συμφέροντα του ΑΡΤ. Μυρίζει από μακριά ότι είναι προβοκάτσια.

Δεν ανταποκρίνεται κατά καμία έννοια στις αρχές και τις αξίες που υπερασπίζονται από το 1983 οι δημιουργοί του ΑΡΤ. (TV PRESS- ΤΗΛΕΑΣΤΥ).

Καταγγέλλουμε θέσεις και λεξιλόγιο και απαιτούμε την διερεύνηση της ύποπτης αυτής επιστολής από τις αρμόδιες αρχές της χώρας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ