15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Απελπισμένος 45χρονος κλείστηκε στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα και πυροβόλησε προς αστυνομικούς

Ημερομηνία:

Μία πρωτόγνωρη κατάσταση εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα.

Οπλισμένος άνδρας ηλικίας 45 ετών κλείστηκε στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ και ζητά να δει τον Εισαγγελία και να μιλήσει με τον Δήμαρχο Χανίων.

Ο 45χρονος είναι πατέρας 4 παιδιών που συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και λειτουργεί περίπτερο στο Ενετικό Λιμάνι. Όμως δεν έχει άδεια, και πρόκειται να κλείσει. Απελπισμένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια από τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ.

Όπως μάλιστα είπε ο κ. Βάμβουκας, είχαν συναντηθεί με τον συγκεκριμένο και τον πατέρα του πριν 2 ημέρες όπου του είχε πει ότι θα γίνουν προσπάθειες να λάβει άδεια για να ανοίξει περίπτερο σε άλλο σημείο αφού δεν είναι δυνατόν να βγάλει άδεια για το συγκεκριμένο περίπτερο μιας και ο ιδιοκτήτης του έχει πεθάνει. Απ’ ότι φαίνεται, ο 45χρονος δεν πείστηκε, και προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Να αναφέρουμε ότι ο 45χρονος πυροβόλησε προς αστυνομικούς ενώ στο σημείο έχουν καταφθάσει συγγενείς καθώς και γιατρός οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν ώστε να παραδοθεί.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι αν και ο 45χρονος δεν κρατά κανέναν όμηρο, στο κτίριο βρίσκονται εγκλωβισμένοι τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν κλειδωθεί σε γραφείο.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...