13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

“Απλώνουμε παντού το μήνυμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Όχι στα εκβιαστικά διλήμματα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ”

Ημερομηνία:

Με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενημερώνει για την προεκλογική δραστηριότητα των υποψήφιών της στα Χανιά:

Σε δεκάδες εργατικούς χώρους και σε σημεία της πόλης φτάνει αυτές τις μέρες το μήνυμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τις εξορμήσεις που πραγματοποιούν οι υποψήφιες βουλευτίνες και υποψήφιοι βουλευτές για την εκλογική ενότητα Χανίων μαζί με συντρόφισσες και σύντροφους, με ενθουσιώδη μάλιστα συμμετοχή της νεολαίας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης 27/6 οι υποψήφιες στα Χανιά με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαρά Μπιτσάκη και Μαρία Καλιτσουνάκη μαζί με κλιμάκιο περιόδευσαν στα μαγαζιά του κέντρου της πόλης, ανοίγοντας την πολιτική συζήτηση και επιχειρηματολογώντας γιατί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η αγωνιστική και μαχητική αντιπολίτευση που χρειάζεται το εργατικό κίνημα τόσο απέναντι στη δεξιά όσο και τα ξεπουλήματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, οι συζητήσεις στους χώρους δουλειάς, μόλις λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, όχι μόνο επιβεβαιώνουν την εκτίμηση ότι ο κόσμος δεν είναι ηττημένος, όπως θέλουν διάφοροι να τον παρουσιάσουν, αλλά ότι αντίθετα συνεχίζεται η αναζήτηση προς την πλευρά των αγώνων και των αντιστάσεων.

Ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα έχουμε πραγματοποιήσει επιτυχημένες εξορμήσεις σε υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, το Νοσοκομείο, τα ΕΛΤΑ, το ΙΚΑ, την Εφορία Αρχαιοτήτων με την καθοριστική παρουσία των υποψηφίων βουλευτών μας. Επίσης, περιοδεία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3/7 στα γραφεία του ΟΑΕΔ και της ΔΟΥ Χανίων καθώς και σε τράπεζες που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης ενώ την Πέμπτη 4/7 προεκλογικές εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, στα Δικαστήρια και στο Υγειονομικό.

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης μεταξύ άλλων είναι το πως φτάσαμε στα ξεπουλήματα του Τσίπρα, τα οποία άνοιξαν τον δρόμο στην επάνοδο του Μητσοτάκη και της ΝΔ. Η δυναμική παρέμβαση των εκλογικών συνεργείων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Χανιά στην παραπάνω συζήτηση σε μια σειρά από εργατικούς χώρους και στην πόλη, υπογραμμίζει την ανάγκη ενίσχυσης της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς που μπαίνει μπροστά στους αγώνες και που θα συνεχίσει να είναι σε αυτούς και μετά τις εκλογές. Επίσης, η παρέμβαση και η συμμετοχή μας κρίνεται απαραίτητη από πλήθος κόσμου κι αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας πιο δυνατά και διευρυμένα.

Γι’ αυτό κι έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 5/7 στις 8.30πμ εκλογικό κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα περιοδεύσει στα γραφεία της ΔΕΗ (λίμνη Τσόντου) καθώς και σε άλλες υπηρεσίες όπως στο Γραφείο Προσωπικού στο Μέγαρο Πάνθεον (Πλατεία 1866) και αλλού. Επίσης, τραπεζάκια για επικοινωνία με τους υποψήφιους και τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και για την προμήθεια εκλογικού υλικού θα λειτουργούν τα απογεύματα της Πέμπτης 4/7 και της Παρασκευής 5/7 και στις 7.30μμ στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Καλούμε κάθε εργαζόμενη και εργαζόμενο, κάθε νεολαίο να συμμετάσχει στις προεκλογικές μας εξορμήσεις, στηρίζοντας και ψηφίζοντας την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ώστε να επικοινωνήσουμε παντού το μήνυμα ότι μπορούμε να σταματήσουμε τις αντεργατικές πολιτικές με νικηφόρο εργατικό- λαϊκό κίνημα και με ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά ενάντια στον ευρωμνημονιακό μονόδρομο και τον ιμπεριαλισμό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...