15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Αποκάλεσε ”γαϊδούρι” τον πρόεδρο του ΤΕΙ ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου και άφησε αιχμές για τα Χανιά

Ημερομηνία:

Άγρια κόντρα ανάμεσα στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Κρήτης ξέσπασε με αφορμή το Σχέδιο «Αθηνά» και την έντονη αντίδραση του τελευταίου στο ενδεχόμενο μεταφοράς της Σχολής Γεωπονίας του ΤΕΙ στον Άγιο Νικόλαο από το Ηράκλειο.  Ο κ. Κουνενάκης με χθεσινές του δηλώσεις αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΤΕΙ Β. Καπετανάκη ”γαϊδούρι που ξεχνά ότι είναι πρόεδρος του Ιδρύματος όλης της Κρήτης και όχι μόνο του Ηρακλείου”.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου επιτέθηκε κατά πάντων ενώ άφησε αιχμές και για τα Χανιά και τις τοποθετήσεις Καπετανάκη. ”Γιατί ο πρόεδρος του ΤΕΙ δε λέει κάτι για τη μεταφορά του τμήματος Δομικών Έργων στα Χανιά; Τα Χανιά γιατί να έχουν ΤΕΙ αφού έχουν Πολυτεχνείο;” κατέληξε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...