17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Αποκάλυψη Δ. Καμμένου: Συζητήσαμε πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά στην ΚΟ των ΑΝΕΛ

Ημερομηνία:

Λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής προς την κυβέρνηση και την διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Δημήτρης Καμμένος επισήμανε στον ΣΚΑΪ ότι οι ΑΝΕΛ εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.

Ο Δ. Καμμένος τόνισε πως ο ίδιος υπερψήφισε την πρόταση μομφής γιατί δεν ήθελε να ρίξει «ζαριά για την Μακεδονία» και ότι κανονικά σήμερα οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν μεσίστιες.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως όσοι τον κατηγορούν για διαπλοκή, η μόνη μόνιμη διαπλοκή του είναι αυτή με τον ελληνικό λαό.

Ο Δ. Καμμένος τόνισε πως συζητήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ το ενδεχόμενο υποβολής πρότασης μομφής κατά του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και τελικώς δεν πέρασε ως πρόταση καθώς ως ΑΝΕΛ δεν είχαν τον χρόνο να συγκεντρωθούν 50 υπογραφές για την τυπική υποβολή.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο σύμπραξης με τη Νέα Δημοκρατία, ο Δ. Καμμένος είπε ότι δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κανένα κόμμα και αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής

«Θα μας ζητήσουν να αλλάξουμε το όνομα του αεροδρομίου ‘Μακεδονία’. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μου έλεγαν να πούμε το αεροδρόμιο ‘Μίκρα’ για να μην είναι σωβινιστικό», δήλωσε ο Δ. Καμμένος, συμπληρώνοντας ότι «θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου στην Μακεδονία και τη Θράκη».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...