15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Απονομή Βραβείων Καλλιτεχνικού μαθητικού διαγωνισμού της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ

Ημερομηνία:

Με σύνθημα “Σημασία δεν έχει μόνο τι προσφέρεις αλλα και το πως το προσφέρεις” τον περασμένο Δεκέμβριο η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ είχε προκηρύξει καλλιτεχνικό διαγωνισμό με τίτλο ” ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ”.

Με αφορμή την συνεισφορά των μαθητών σχολείων του Δήμου Χανίων για τη συλλογή μέρους των τροφίμων που προσφέρθηκαν σε ωφελουμένους των προγραμμάτων “Βοήθεια στο σπίτι” και ΚΗΦΗ προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός ο οποίος αφορούσε την καλλιτεχνική προσέγγιση της συσκευασίας.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν σχολεία του Δήμου Χανίων από την Α’ βαθμια και Β’ βαθμια εκπαίδευση και το επίπεδο των συμμετοχών ανέλπιστα υψηλό.

Δημιουργικότητα, ευρηματικότητα, υψηλή αισθητική και κυρίως φαντασία και κέφι πλημμυρίζουν τις μαθητικές δημιουργίες που συχνά υπερσκελίζουν έργα καταξιωμένων καλλιτεχνών!

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου  στις 17.00 σε μια εκδήλωση ανοικτή στο κοινό θα γίνει η βράβευση των τεσσάρων καλύτερων συμμετοχών, μια για κάθε βαθμίδα (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο) στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Στον ίδιο χώρο θα εκτίθενται οι συμμετοχές, οι οποίες θα προβάλλονται και ψηφιακά κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ