19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Αποτροπή πλειστηριασμών – Ανοικτή Συνέλευση της ΔΗ.ΠΑ.Κ Χανίων

Ημερομηνία:

Η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση (ΔΗ.ΠΑ.Κ) Χανίων συνεχίζει για 3η εβδομάδα τις επιτυχείς κινητοποιήσεις μελών και φίλων της για αποτροπή πλειστηριασμών περιουσιακών στοιχείων πληττόμενων από την οικονομική κατοχή και εξαθλίωση συμπολιτών μας.

Κάθε Τετάρτη στις 3,45μμ στο Ειρηνοδικείο Χανίων υπάρχει διαδικασία πλειστηριασμών. Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, παράλληλα με την κινητοποίηση αποτροπής των πλειστηριασμών, καλούμε στον προαύλιο χώρο του Ειρηνοδικείου όλα τα μέλη και όσους συμφωνούν με τους στόχους και τις δράσεις της ΔΗ.ΠΑ.Κ, σε Ανοιχτή Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα και ώρα με θέμα: Δράσεις της ΔΗ.ΠΑ.Κ κατά της κοινωνικής εξαθλίωσης και της οικονομικής κατοχής.

Καλούμε επίσης τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα πλειστηριασμού και τους άνεργους και ανήκοντες στις ευπαθείς ομάδες να έλθουν να μας ενημερώσουν και να ενημερωθούν για τις υπέρ αυτών δράσεις μας.

Η Συντονιστική Επιτροπή της ΔΗ.ΠΑ.Κ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ