19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Αποχαιρετούν τη Μαίρη και τη μητέρα της – Η ιδιότυπη “απομόνωση” της μικρής αδερφής

Ημερομηνία:

Ένα ακόμα “επεισόδιο” στην διπλή τραγωδία που συγκλονίζει από την περασμένη εβδομάδα όλη τη χώρα, θα γραφτεί την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Μαίρη και τη Δέσποινα.
Την 20χρονη Μαίρη Κωστίδη και τη 40χρονη μητέρα της, Δέσποινα Παναγιωτάκη, που σκοτώθηκαν ακαριαία, μαζί με τον 24χρονο αρραβωνιαστικό της Μαίρης, Χρήστο Στεφανάκη, σε τροχαίο στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Η κηδεία των δύο γυναικών θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που βρίσκεται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ρόδου.

Ο αγώνας των παιδοψυχολόγων για την μικρή αδερφή

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της τραγικής οικογένειας, Νίκος Κωστίδης, εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη για την ζωή ενώ αγωνία επικρατεί και για τη μικρότερη κόρη της οικογένειας, την 15χρονη Χριστίνα, που επίσης τραυματίστηκε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ψυχολογική κατάσταση της Χριστίνας παραμένει αρκετά ασταθής. Δεν έχει ακόμα μάθει για το θάνατο μητέρας και αδερφής της, ενώ ακόμα και για το παραμικρό χρειάζεται η έγκριση της ομάδας Παιδοψυχιάτρων και Ψυχολόγων αφού θεωρείται μία από τις δυσκολότερες περιπτώσεις (λόγω συνθηκών και όχι χαρακτήρα της κοπέλας) των τελευταίων ετών.

Έχει δοθεί εντολή να μην έχει εικόνα τηλεόρασης, να μην διαβάζει τίποτα και να μένουν μακριά από τη μονάδα όλοι οι δημοσιογράφοι. Ακόμα και για το παραμικρό παρεμβαίνει η ομάδα των Παιδοψυχιάτρων.

cretalive.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...