16.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη: «Με πλήρωσαν για να την σκοτώσω»

Ημερομηνία:

Απίστευτη τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, καθώς ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της σε πολυσέλιδο υπόμνημά του αναφέρει ότι πληρώθηκε από τρίτα πρόσωπα για να σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο προφυλακισμένος για την υπόθεση, στο έγγραφό του αναφέρει αναλυτικά ότι δύο άτομα τα οποία γνωρίζει αλλά δεν αποκαλύπτει τα ονόματά τους γιατί θεωρεί ότι κινδυνεύει η ζωή του, τον πλήρωσαν για να δολοφονήσει τη Δώρα Ζέμπερη. Μάλιστα φέρεται να αναφέρει ότι «μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω».

Στο μακροσκελές έγγραφό του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της γυναίκας αναφέρει ότι την παρακολουθούσε επί μακρόν και αποφάσισε ο ίδιος να τη σκοτώσει στο Β’ Νεκροταφείο, προσθέτοντας ότι είχε λάβει προκαταβολή για την αποτρόπαιη πράξη του και ότι μέσα στην τσάντα του θύματος εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα υπήρχαν και στικάκια με πληροφορίες.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη συμπληρώνει ότι δεν αποκάλυψε αρχικά αυτά τα στοιχεία γιατί φοβόταν για τη ζωή του, κάτι που συμβαίνει και τώρα και ζητά προστασία για να «φθάσω ζωντανός στο δικαστήριο», όπως φέρεται να γράφει στο υπόμνημά του, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Α. Λύτρας.

Ο κατ’ ομολογία δολοφόνος φέρεται να αναφέρει στο κείμενό του ότι «ήθελαν να τη βγάλουν από τη μέση λόγω της ιδιότητάς της». Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της δολοφονημένης εφοριακού εξ αρχής υποστήριξε ότι το παιδί του στοχοποιήθηκε λόγω της εργασίας της και κάποιων πραγμάτων που ενδεχομένως είχε ανακαλύψει.

ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...