14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Από “αντιμνημονιακός”, μετά από επαφές με ΝΔ και Ποτάμι κατέληξε υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο ο Γιώργος Χατζημαρκάκης!

Ημερομηνία:

Μέσα σε μερικούς μήνες ο Γιώργος Χατζημαρκάκης κατόρθωσε να περάσει από όλα τα μετερίζια για να καταλήξει τελικώς στο ΠΑΣΟΚ!

Κι έτσι, ενώ αρχικά ακουγόταν έντονα ότι η Συγγρού είχε έρθει σε συμφωνία με τον αρχηγό του “αντιμνημονιακού” κόμματος “Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες”, και αφού είχε συνομιλήσει με Ποτάμι και ΔΗΜΑΡ αλλά και με τους μεταρρυθμιστές του Σπύρου Λυκούδη, και ενώ είχε αναλάβει ρόλο “πρέσβη εκ προσωπικοτήτων” από την κυβέρνηση με σκοπό να διαφημίσει τις αλλαγές που έχουν γίνει στη χώρα μας από την κυβέρνηση Σαμαρά, με άλλη μία θεαματικότερη ακόμα κωλοτούμπα σήμερα καταλήγει στο ΠΑΣΟΚ όπου θα είναι και υποψήφιος στο νομό Ηρακλείου!

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του iefimerida.gr, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα έχει ραντεβού την Τρίτη με τον Γιώργο Χατζημαρκάκη, ο οποίος έχει εκφραστεί θετικά εδώ και καιρό στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια του Ηρακλείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το κόμμα που είχε ιδρύσει είχε λάβει πανελλαδικά στις ευρωεκλογές το καθόλου ευκαταφρόνητο 1,5% ενώ στην Κρήτη το ποσοστό του ήταν πάνω από 6% και στο Λασίθι έφτασε το 14,54%!

Ο αντιμνημονιακός και αγωνιστής κ. Χατζημαρκάκης

φωτογραφία 2
Από διαμαρτυρία στο Ευρωκοινοβούλιο στις 28 Φεβρουαρίου 2014 για τα χημικά της Συρίας
1008-s
Με λουκέτα και αλυσίδες, πάλι στο Ευρωκοινοβούλιο, αρχές Μαρτίου 2014

Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης ήταν ο αντιμνημονιακός βουλευτής που πολύ πρόσφατα, μόλις τον Μάρτιο του 2014, εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής ζωσμένος με αλυσίδες και λουκέτα φωνάζοντας ότι η Ελλάδα ζει σε ένα απέραντο λουκέτο επειδή όλες οι επιχειρήσεις κλείνουν

«Λουκέτο στην τρόικα! Να σπάσουμε τα λουκέτα!» φώναζε ο κ. Χατζημαρκάκης, κατά την πρώτη συζήτηση της έκθεσης Κάρας για τα πεπραγμένα της τρόικας στις χώρες του Μνημονίου.

Τον Φεβρουάριο του 2014 σε άλλη μία έκρηξη ακραίου λαϊκισμού εμφανίστηκε ξανά στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φορώντας μία χημική μάσκα πολέμου και κρατώντας πλακάτ που έγραφε “SOS Μεσόγειος” για να διαμαρτυρηθεί το θέμα της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο.

Τελικώς, σήμερα, συνεργάζεται με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που ως Υπουργός Εξωτερικών είχε χαρακτηρίσει επικίνδυνους για τον τουρισμό όσους στην Κρήτη αντιδρούσαν στο ζήτημα της καταστροφής των χημικών της Συρίας εν πλω κάπου στη Μεσόγειο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ